Son Dakika: Büyükşehir Belediye Başkanı , muhtarların tepkisine dayanamadı ve salonu terk etti! Kahramanmaraş'ta neler oluyor?

Son Dakika: Büyükşehir Belediye Başkanı , muhtarların tepkisine dayanamadı ve salonu terk etti! Kahramanmaraş'ta neler oluyor?
AK Partili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör göreve geldiği günden itibaren yaptığı işçi kıyımları, zamlar ve skandallarla gündemden düşmedi. Bugün Afşin İlçesindeki muhtarlarla Öğretmen evinde düzenlenen Muhtarlar İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda kriz yaşandığı iddia edildi.

AK Partili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör göreve geldiği günden itibaren yaptığı işçi kıyımları, zamlar ve skandallarla gündemden düşmedi.

VAATLERİ FOS ÇIKTI

Güngör, seçilmek için ne vaat ettiyse göreve geldikten sonra tam tersini yaptı.

Seçimden önce "Birlikte Belediyecilik" diyen Güngör, vaatlerini sıralarken başta projelerinin büyük kısmını yerine getiremedi.

TEPKİLER GELMEYE BAŞLADI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün, Afşin’de mahalle muhtarları ve AK Parti Afşin İlçe teşkilatı ile bir araya geldiği belirtildi..

Edinilen bilgiye göre; Afşin'e ve bir çok mahalleye hizmet yapıldığını söyleyen Güngör'e bir çok muhtarın ''yalan söylüyorsun'' diye tepki gösterdikleri öne sürüldü.

HAYRETTİN GÜNGÖR: BENİM MÜDÜRÜME KİMSE KARIŞAMAZ, İSTEDİĞİNİ YAPAR

Mahalle muhtarlarından bazılarına telefon ile ulaşılarak toplantıda ne yaşandığını sorduk. Aldığımız cevaplar hayli ilginçti. Bir çok Mahalle muhtarı Güngör'e hitaben ''Kuzey İlçelerine atadığınız Müdürler ayak ayak üstüne atıyor, sigara ağızlarında tesbih ellerinde bizi sallayanda yok? Muhtar mı gelmiş, yok bir vatandaş mı gelmiş, demek ki bize bunu yapan vatandaşlara daha alasını yapar '' deyince, Hayrettin Güngör'ün ''Ben Müdür atadım. Benim atadığım müdürüme kimse karışamaz, benim müdürüm istediğini yapar. Benim işimede kimse karışamaz'' hayli ilginç abuk sabuk ifadesi ile karşılaştıklarını dile getirerek şöyle cevap verdiklerini belirttiler, ''O zaman bizim halkımıza da kimse karışamaz, sen tekrar seçime girerken bizim halkın oyları (kağıtları) ile seçime gireceksin. O oylar sana dönecek mi göreceğiz'' diye konuştuklarını, bir mahalle muhtarının ise ''Benim mahalleme bir tek hizmetini göster ben sana yaptığının iki mislisini vereceğim'' diye cevap verdiğini dile getirdi.

Bu durum karşısında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün gelen tepkiler üzerine toplantıyı terk ettiği iddia edildi.

Yaşanan bu krizin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör'ün kendisine ait Twitter sosyal medya hesabından Muhtarlar ile yaptığı toplantıyı paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak:www.kanalmaras.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.