Kayıp Tuğra Taha annesine bu notu bırakıp gitmiş!

Kayıp Tuğra Taha annesine bu notu bırakıp gitmiş!
Bir haftadır her yerde aranan 15 yaşındaki çocuğun annesi, perişan halde televizyona çıktı. Evden sık sık kaçan Taha Tuğra'nın bıraktığı notta yazanlar ise ilginç gerekçesini ortaya çıkardı

Adapazarı Tekeler Mahallesi Çağlayan Bloklarında yaşayan 15 yaşındaki Tuğra Taha Öz, 10 Kasım Çarşamba günü sabah 07.00 sularında annesine bir not bırakarak evden ayrıldı. Aradan geçen 7 günde Taha Tuğra'ya dair bir haber alınamazken, acılı annesi Sabriye Öz ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında derman aramaya çıktı.

Kayıp Tuğra Taha annesine bu notu bırakıp gitmiş!

3,5 YAŞINDAKİ KARDEŞİNİ KISKANMIŞ

Olayla ilgili bilgiler veren deneyimli televizyoncu Müge Anlı, Taha Tuğra'nın annesinin ikinci eşinden olan 3,5 yaşındaki kardeşi Osman'ı kıskanarak evi terk ettiğini söyledi.
Müge Anlı, Taha Tuğra'nın annesine bir not bırakıp evden gittiğini ve notta da " Anne görüşürüz. Ben yokum artık. Sana Osman'la mutluluklar. BAY BAY" yazdığını açıkladı.

Kayıp Tuğra Taha annesine bu notu bırakıp gitmiş!

YÜZÜ GÖZÜ YARA İÇİNDE


Programa gözünde morluklar ve dudağındaki yaralarla katılan anne Sabriye Öz, 7 gündür uyumadan 24 saat boyunca oğlunu aradığını söyledi.
Anne Öz, Tuğra'nın daha önce de defalarca evi terk ettiğini ancak geri döndüğünü; bu kez hiçbir haber alamadıklarını ifade etti.

Kayıp Tuğra Taha annesine bu notu bırakıp gitmiş!

SEN ÖZLEMEDİN Mİ BENİ


Anne Sabriye Öz, "Çocuklarım arasında ayrımcılık yapmadım ben hiçbir zaman. Kıskançlık vardı ama başka şeylerden de şüpheleniyorum. Sadece kıskançlıkla bu kadar olmazdı. Taha beni görmeden bu kadar yapamaz. 7'nci gün oldu... Ne uyku, ne yemek, ne içmek onlar hiç önemli değil benim için yeter ki bulunsun. Annecim ne olursun çık gel. Ben seni çok özledim, çok seviyorum. Kardeşin de seni çok özledi. Çık gel annecim. Sen özlemedin mi beni... Kardeşi arada soruyor Taha nerde diye...
Müge Anlı da Sakaryalılara seslenerek Taha Tuğra'yı görenlerin polise haber vermesini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.