Hak eden forma giyer

Hak eden forma giyer
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Müdürümüz Mustafa Teke'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik direktörü Erol Bulut, takımda kim hak ediyorsa onun forma giyeceğini söyledi. OLAY TV’de canlı yayına katılan Erol Bulut, takım olarak toparlanmaya başladıklarını ve hedeflerinin daha iyi bir Gaziantep izlettirmek istediklerini söyledi.

Olay Tv'nin canlı yayın konuğu olan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, takımda eksikleri gidermeye çalıştıklarını ve bu takımda hak eden futbocunun forma giyebileceğini söyledi. Erol Bulut, Gaziantep Futbol Kulübü’nde her futbolcunun oynama şansı olduğunu ve kim hak ediyorsa onun oynayacağını dile getirerek, "Gaziantep FK'da tüm futbolcular oynayabilir. Bizde kim hak ediyorsa o oynar. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hepimizin tek hedefi bu takımın başarılı olması"dedi.
TAKIMIMIZDA SİSTEM OTURUYOR
Erol Bulut, sezon başında denedikleri sistemden vazgeçip yeni bir sistemle oynamaya başladıklarını dile getirerek, “Oynatmak istediğimiz sistem çok önemliydi. 5-3-3 oynatmak istedik olmadı. Ondan sonra dörtlüye döndük. Ama şu anda takımımız her iki sistemde de en iyi şekilde devam etmeye çalışıyor. Zamanla dörtlü sisteme yeniden döneceğiz ama şu anda 5’li sistemle yolumuza devam ediyoruz. Gayette iyi gidiyor. Önümüzdek bir Trabzonspor maçı var, hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Orada bizi zor bir maç bekliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.