Erol Bulut : En az 5 puanımız daha olmalıydı

Erol Bulut : En az 5 puanımız daha olmalıydı
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, ligde şu ana kadar 12 maç sonunda aldıkları 15 puanın kötü olmadığını ancak, 5 puan geride olduklarını söyledi.

Trabzonspor karşılaşmasına takımını hazırlayan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik direktörü Erol Bulut, toplanan 15 puanın üzerine şu ana kadar 5 puan daha koymaları gerektiğini dile getirerek, “Daha öncede söyledim. 15 puandayız ama eksiğimiz var. Bu puanın üzerine 5 puan daha olmalıydı. Kaybettiğimiz önemli puanlar oldu. Bu puanları alamadık, 20 puanımız olması lazımdı. 20 değilse bile 17-18 puanımız olması gerekiyordu. Geldiğimizde bir çok transfer yaptık, bunların uyum süreci, takıma alışmaları, ortama alışmaları ve yabancı sayılarının hepsini göz önünde bulundurmamız lazım. Oynatmak istediğimiz sistem çok önemliydi. 5-3-3 oynatmak istedik olmadı. Ondan sonra dörtlüye döndük. Ama şu anda takımımız her iki sistemde de en iyi şekilde devam etmeye çalışıyor. Zamanla dörtlü sisteme yeniden döneceğiz ama şu anda 5’li sistemle yolumuza devam ediyoruz. Gayette iyi gidiyor. Önümüzdek bir Trabzonspor maçı var, hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Orada bizi zor bir maç bekliyor” dedi.

7 MAÇTA 21 PUAN VAR, EN İYİSİNİ ALMAK İSTİYORUZ
Erol Bulut, ilk yarıda kalan 7 maçlık periyodu değerlindirerek, “Önümüzdeki gerçekten birbirinden zorlu 7 maç var. Maksimum 21 puan. Tabi alınacak puanlar, buda bize bağlı birşey. Tabi rakiplerimizde oynadıkları futbolla puan almak isteyecektir. Biz kendi adımıza konuşmamız gerekirse, maksimum ne kadar puan alabilirsek onu almalıyız. Söylediğim gibi 21 puanın çoğunu almak istiyoruz. Toplayacağımız puanlarla ikinci yarıya daha iyi girmek istiyoruz. Biliyorsunuz ikinci yarı biraz daha zor ve çetin geçiyor. Herkes birbirini daha iyi tanıyor. Devre arasında da yapılacak bir kaç transfer bizi ikinci yarıda daha iyi konuma getirecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.