Güneydoğu’nun sporcu sağlık merkezini oluşturdular

Güneydoğu’nun sporcu sağlık merkezini oluşturdular
Babadan oğula miras bırakılan ve 50 yıla yakın Gaziantep'te masörlük mesleğini icra eden Çalışkan kardeşler yaptıkları işlerle Gaziantep ve bölge illerde sporcu sağlığı konusunda açığını kapatıyor.

Sporcu rekreasyon merkezi ile Gaziantep’i temsilen müsabakalara ve yarışmalara gidecek olan milli sporcuların yanı sıra bir çok amatör takımın ve sporcunun spor masajı ile fiziksel ve fizyolojik olarak gelişmesine katkı sağlanırken yine bir çok kas yaralanması da burada yapılan tedavi ile kısa sürede iyileşme olanı mümkün hale geliyor.

ÇALIŞKAN KARDEŞLERDEN BÜYÜK HİZMET
Orhan Çalışkan ve Abdullah Çalışkan kardeşlerin yönetiminde olan sporcu rekreasyon merkezi şehrin bir çok takımını ve bireysel anlamda faaliyet gösteren sporculara sunduğu hizmetle şehrinde bu anlamdaki büyük bir eksiğini tamamlıyor.
Şehrimizde faaliyet gösteren Adam Voleybol, Merinos başta olmak üzere Oğuzeli bayan hentbol takımı, Nizipspor, Arabanspor, Kilisspor, Anadoluspor ve Ankasspor bu merkezden spor masajı alarak bilinçli, sağlıklı ve iyi bir birey olarak yetiştirilme olacağı sunuluyor.

MİLLİ SPORCULARA ÜCRESİZ HİZMET
Büyükşehir Belediyenin sporcu ve antrenörlerine Gaziantep’i temsilen müsabakalara katılacak tüm milli sporcular bu tesisten ücretsiz yararlanıyor. Tam 1 yıl önce açılan merkezde 150-160 civarı spor masajı uygulaması seansı ücretsiz olarak hizmet verilirken yine tüm amatör sporculara ise %50 indirim uygulanıyor.

HANGİ TEDAVİLER UYGULANIYOR
1-Sporcunun spor masajı ile fiziksel ve fizyolojik olarak gelişmesine katkı sağlamak
2-Sporcunun spor masajı ile deri, derialtı dokusu, kaslar, dolaşım sistemlerinin, mekanik yolla çeşitli darbeler ve manipülasyonlarla uyarılmasını sağlamak
3-Sporcunun müsabaka ve yarışmaya daha iyi hazırlanabilmesine, performansına katkı sağlamak
4- Sporcunun spor masajı ile psikolojik olarak kendisini iyi hissetmesini sağlamak
5-Sporcunun spor masajı ile bir sonraki aktivitesine hızlı ve dinlenmiş şekilde hazırlanmasını sağlamak
6-Spor cunun spor masajı ile olası yaralanmalara engel olmasına yardımcı olmak
7-Sporcuda eğer yaralanma oluşmuş ise DOKTOR onayı ve spor masajı olabilir raporu doğrultusunda spora dönmesine yardımcı olmayı sağlamak
8-Sporcunun spor masajı ile bilinçli, sağlıklı ve iyi bir birey olarak yetiştirmeyi amaçlamak.

MEMLEKET İÇİN ÇALIŞIYORLAR
Spor şehri Gaziantep sloganıyla çıkılan bu yolda memlekete faydalı işler yapmak için kolları sıvadıklarını belirten Çalışkan kardeşler; “ 50 yıllık spor masörü tecrübemizle Gazişehrimize hizmet etmek istedik. Azıyla çoğuyla şehrimize hizmet ettiğimiz için mutlu ve gururluyuz. Bizlere bu olacağı sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, Başkan vekillerimiz Sezer Cihan ve Osman Toprak ile spor daire başkanımız Zekeriya Efiloğlu’na teşekkür ederiz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.