Son Dakika: Gaziantep Valiliği sosyal medyada paylaşılan darp görüntülerini yalanladı

Son Dakika: Gaziantep Valiliği sosyal medyada paylaşılan darp görüntülerini yalanladı
"Gaziantep Valiliği, sosyal medyada paylaşılan ve yabancı uyruklu bir şahsın yaşlı bir adamı para vermediği için darp ettiği iddialarını yalanladı. "

Gaziantep Valiliği, sosyal medyada paylaşılan ve yabancı uyruklu bir şahsın yaşlı adamı para vermediği için darp ettiği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. Olayın anlık gelişen bir hadise olduğuna açıklayan Valilik, konu ile ilgili araştırmanın ve çalışmanın sürdüğünü duyurdu. 

Son Dakika: Gaziantep Valiliği sosyal medyada paylaşılan darp görüntülerini yalanladı

  Gaziantep Valiliği iddiaları yalanladı 

Konu ile ilgili Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bir siyasi partinin kurumsal ve Genel Başkanı’nın kişisel Twitter hesapları üzerinden yapılan 'Gaziantep Şahinbey’de yaşlı bir vatandaşımızın para vermediği için bir Suriye’li tarafından darp edildiği' yönündeki paylaşımlar üzerine yapılan çalışmada, sosyal medyadan paylaşılan olayla ilgili emniyet güçlerimize herhangi bir şikayette bulunulmadığı anlaşılmış ve olaydan yapılan paylaşım üzerine haberdar olunmuştur. Akabinde olaydan mağdur olan K.K isimli şahsa ulaşılarak ifadesi alınmış, şüpheli A.H tespit edilmiştir. Yapılan araştırma sonucu olayın organize bir suç örgütü tarafından gerçekleştirilmediği, saldırıda bulunan A.H isimli şüphelinin sokakta yaşadığı, akli dengesinin yerinde bulunmadığı ve olayın anlık geliştiği anlaşılmıştır. A. H. İsimli kişinin tedavi süreci başlatılmış olup, gelişmeler takip edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.