Yok Artık! KASKİ'de skandal! Hurdaya ayrılan aracın şanzımanını sökerken yakalandı

Yok Artık! KASKİ'de skandal! Hurdaya ayrılan aracın şanzımanını sökerken yakalandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Kaski Genel Müdürlüğü bünyesinde hurdaya ayrılan Kartal Marka otomobil araçtan şanzımanını sökerken bir personelin yakalandığı ve olayın örtbas edilmeye çalışıldığı iddia edildi.

Hayrettin Güngör'ün "Birlikte Belediyecilik" vaadiyle geldiği Kahramanmaraş  Büyükşehir Belediyesi'nde işçi kıyımları, adam kayırma, maaş ikramiye, AK Part teşkilatlarından CV gönderimi ile torpil gibi skandalların ardından bu kez de 'bir aracın şanzımanını sökerken' yakalanan personelin skandalı patlak verdi.

BELEDİYE ARACINDAN ŞANZIMAN ÇALARKEN YAKALANDI İDDİASI


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan kısa adı ile KASKİ'de personel olarak çalışan A.G.'nin hurdaya ayrılmış Kartal Marka bir aracın şanzımanını sökerken yakalandığı iddia edildi.

Belediye'nin yani vatandaşın parasıyla hizmet araçları ve hurdaya ayrılan bir araçtan şanzıman çalarken suçüstü yakalanan A.G. hakkında herhangi bir soruşturma başlatılmadığı ve olayın kapatılmaya çalışıldığı öne sürüldü.

Konuyla ilgili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden kamuoyuna yazılı bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.