Son Dakika: Erken Seçimin Ayak Sesleri mi?

Son Dakika:  Erken Seçimin Ayak Sesleri mi?
Gaziantep’e geçtiğimiz Cumartesi günü Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık ve Ak Parti’nin önemli isimlerinden birisi olan ve aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün gelişi siyasi kulislerde, “Kasım 2022’de erken seçimin” ayak sesleri olarak değerlendirildiği belirtildi.

İki bakan ve bir genel başkan yardımcısı Ak Parti Teşkilatlarıyla özel toplantılar yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talitamı olan “Seçim varmış gibi çalmadık kapı bırakmayın” sözünü Ak Parti Gazianten İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’ye bizzat söylediler. Bunun üzerine Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Milletvekilleri Belediye Başkanları ve tüm Ak Partililerle birlikte seçim varmış gibi çalışmalar başlattıkları ifade edildi.

ULAŞTIRMA BAKANINDAN HAVALİMANINI BİTİRME TALİMATI

Gaziantep Havalimanının yapımı yılan hikayesine dönünce Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Havalimanında incelemeler yaparak 25 Aralık’a kadar Gaziantep Havaalanının bitirilmesi talimatını verdiği öğrenildi.

BAKAN YANIK RÜZGARI ESTİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, Gaziantep’te bulunduğu süre içerisinde bir çok açılış ve etkinliğe katılmasının yanı sıra Ak Parti Gaziantep teşkilatını ziyaret etti. Ayrıca, Şahinbey Belediyesi’nin en önemli projelerinden birisi olarak dezavantajlı 100 ailenin ev kurasına katıldıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na da yaptıkları hizmetlerden dolayı övgüler yağdırdı.

DEMİRÖZ’DEN ASGARİ ÜCRET MÜJDESİ

Ak Parti’nin en önemli isimlerinden birisi olan ve aynı zamanda Mali ve İdari İşler Genel Başkan yardımcısı Vedat Demiröz, Türkiye’de pahalılık ve ekonomik sıkıntı olduğunu bununda dış güçler ile pandeminin yarattığını belirterek, “Biz pahalılıktan haberimiz var. Bunun da vatandaşa yansıdığını çok iyi biliyoruz. Bunun için başta asgari ücreti artıracağız. Şu anda 2 bin 800 TL olan Asgari ücreti 3 bin 500 ile 4 bin TL arasına çıkarmaya bakıyoruz. Tabi ülkenin şartlarını da düşünmemiz gerekiyor. Ama Gaziantep’te gerçekten de güçlü bir Ak Parti teşkilatları var. Seçim çalışmalarını da hızlandırdık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.