Cumhurbaşkanından Melike Tekstil’e tam not!

Cumhurbaşkanından Melike Tekstil’e tam not!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gaziantep programının ikinci gününde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Tatar, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek'in sahibi olduğu Melike Tekstili ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Tatar'a Gaziantep sanayisi hakkında bilgi veren OSB Başkanı Cengiz Şimşek, yıllık 10 milyar dolar ihracat rakamı ile kent sanayisinin ülke ekonomisi ve istihdama önemli katkı sunduğunu dile getirdi. Şimşek, 6. Organize Sanayi Bölgesi için de çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti.

Ziyarete KKTC Cumhurbaşkanı Tatar"ın yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, GTO Meclis Başkanı Hilmi Teymur, KKTC Ticaret Odası Başkanı katıldı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a Gaziantep sanayisi hakkında bilgi veren OSB Başkanı Cengiz Şimşek, yıllık 10 milyar dolar ihracat rakamı ile kent sanayisinin ülke ekonomisi ve istihdama önemli katkı sunduğunu dile getirdi. Mevcut 5 organize sanayi bölgesinde bine yakın sanayi tesisinde 240 bine yakın istihdam sağlandığını dile getiren OSB Başkanı Şimşek, 6. Organize Sanayi Bölgesi için çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti.

Gaziantep sanayisini yakından takip ettiğini dile getiren KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC"nin turizm ve eğitim alanında önemli bir noktaya geldiklerini ifade ederek, "Artık vitesi yükselteceğiz. Bu nedenle Gaziantepli sanayicileri yavru vatanda yatırım yapmaya davet ediyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.