MHP’li Atay Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Karabağ’da

MHP’li Atay Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Karabağ’da
MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyetle birlikte Azerbaycan’da Fuzuli Uluslararası Havalimanı’nın açılış törenine katıldı.

Azerbaycan'ın işgalden kurtardığı Karabağ topraklarında inşa ettiği ilk havalimanı olan Fuzuli Uluslararası Havalimanı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan ve beraberindeki heyetin katılımıyla gerçekleşti. MHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkan Vekili Sermet Atay da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyetle birlikte Azerbaycan’da Füzuli Uluslararası Havalimanı’nın açılışında yer aldı.

ATAY: HAYIRLI OLSUN

Atay, havalimanının önemine dikkat çekerek, hayırlı olması temennisinde bulundu. MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Füzuli Uluslararası Havalimanı’nın açılışını gerçekleştirdi, Ahmetbeyli-Fuzuli-Şuşa ve Ahmetbeyli-Horadiz-Mincivan-Ağbend kara yolu inşaatı temel atma törenine katıldık” dedi.  

MHP’li Atay’ın da yer aldığı heyet daha sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’le Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı ortak basın toplantısına katıldı. Heyet, Azerbaycan’da bir dizi incelemelerde bulunduktan sonra ülkeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.