Gaziantep FK için Spor Tempo isyan etti

Gaziantep FK için Spor Tempo isyan etti
OLAY TV ekranlarında tam 25 yıldır kesintisiz yayınıyla Gaziantep’in en çok izlenen programı olan Spor Tempo’da bu hafta gündem yaratan konular ele alındı. Mustafa Teke, Kenan Yücel ve Murat Atay’ın yorumlarıyla renk kattığı Spor Tempo’da Gaziantep Futbol Kulübü’nün transfer politikası, Erol Bulut’un performansı ve Gaziantep Fk’da yaşanan yönetimsel sıkıntılar masaya yatırıldı.

Spor Tempo ekibi, “ Gaziantep Futbol Kulübü neye dayanarak bu yabancı oyuncuları aldı. Gelen yabancıların bu takıma hiçbir katkısı yok. Sadece Euro’ları ve Dolar’ları alıyorlar. Bu yabancıların Gaziantep Futbol Kulübü’ne maliyeti çok yüksek. Yılda 155 milyon TL para harcanıyor. Bu paranın karşılığı sadece ligde kalmak olmamalı. Sezon başında ilk 5 hedefi konuldu ve gelinen noktaya bakıldığında takımın ortaya koyduğu görüntü herkesi şok ediyor. Devre arasında yine bu kadar transfer yapılacak. Yazık değil mi?” denildi.

Gaziantep FK için Spor Tempo isyan etti

EROL BULUT YOK SAYAMAZ
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut’un ilk 10 haftadaki performansını değerlendiren Mustafa Teke, Kenan Yücel ve Murat Atay, “Bu sezon gelen futbolculara yer açabilmek için geçtiğimiz yılın istikrarlı oyuncularını kaybettik. Oğuz, Papy Djilobodji, Kenan Özer, Alin Tosca, Maxim gibi oyuncular nerede? Sırf yeniler oynasın diye bu futbolcuları yok saydı. Sen böyle yaparsan takımın sonuda böyle olur. Erol Bulut beklentilere cevap veremedi. Takımın performansından şikayet ediyor. Bu transferleri biz yapmadık, kadroyu biz kurmadık. Sizin kurduğunuz kadro ve şikayet etme şansınız yok. “Ben sorumluyum” diyor. Peki, Gaziantep’in kaybettiği paralardan, kaybedilen puanlardan ve taraftarın ruh halinden kim sorumlu” yorumu yapıldı.

KULÜBÜN KAPILARI AÇILMAZSA TARAFTAR GELMEZ
Spor Tempo ekibi, OLAY TV ekranlarında birbirinden önemli konuları gündeme getirirken en önemli konu başlığı taraftarın neden maça gelmediği oldu. Gaziantepli futbolseverler Gaziantep FK maçlarına ilgi göstermezken ekibimiz ise, “Bir kere Gaziantep Fk’nın bu şehrin takımı olduğunu yöneticiler anlatmak zorunda. 2004-2005 sezonunda Gaziantepspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor vardı. Büyükşehir o zamanda 2. Lig’deydi. Ve 20 kişiyle alınan kulüp 20 bin taraftarla teslim edildi. Bu nasıl oldu? Şehre Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un bu kentin takımı olduğu anlatıldı. Gaski tesislerine sığmayan taraftarlar Kamil Ocak Stadı’nın tribünlerine doldurdu. Bizler halen Kamil Ocak Stadı’nı arıyoruz. O sıcak ortamı bulamıyoruz. Taraftarlar bu yeni stada gelip gitmekte güçlük çekiyor. Benim takımım diyemiyor. Tesisle, takımla, yöneticilerle taraftar arasında köprü oluşturulmalı. Bu takımın bu şehrin takımı olduğu anlatılmalı. Bir grup işadamının takımı olmadığı söylenmeli” denildi.

GAZİANTEP FK’NIN FUTBOL AKLI KİM?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde işi bilen, takımla yönetim arasında köprü olacak bir Sportif Direktör’ün olmadığını dile getiren Spor Tempo ekibi, “Şu anda bu takımın kulübesinde kim var biliyormusunuz? Basketboldan gelen Okan Eroğlu. Peki, bu takımın sportif direktörü yok. Kamplarda ve antrenmanlarda resim çektiren yöneticiler nerede? Şu anda hiçbirinden ses çıkmıyor. Başkanın odası dahi teknik direktörü tahsis edilmiş. Peki, her konuda hocaya teslim olmuş bir kulübün başarılı olma şansı var mı? Okan Eroğlu iyi biri olabilir, işini çok iyi yapabilir ama kulübede sportif direktör olamaz. Teknik Direktör Erol Bulut’un önüne geçemez. Bu nedenle bu kulübün en büyük sıkıntısı futbol aklının olmaması” değerlendirilmesinde bulunuldu.

Gaziantep FK için Spor Tempo isyan etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.