Bulut yok saydı Taraftarın dünyası yıkıldı

Bulut yok saydı Taraftarın dünyası yıkıldı
Gaziantep Futbol Kulübü şu anda 3 milyona dayanan şehri temsil ediyor. Süper Lig’deki tek takımımız olan Gaziantep Futbol Kulübü’nün haftalardır oynadığı kötü futbol, aldığı sonuçlar taraftarı kahrederken teknik direktör Erol Bulut’un taraftarı yok sayması herkesi şok etti.

"Taraftarların istifa söylemlerine kulak asmamaya çalışıyorum" diyen Teknik Direktör Erol Bulut taraftarları yok sayarken, Gaziantep Futbol Kulübü’ne gönül veren taraftarlar Giresunspor maçında oynanan futbol ve alınan sonuçla adeta yıkıldı. Gaziantep Futbol Kulübü’nden beklenen heyecanı bulamayan taraftarlar, oldukları yere çöküp kaldılar. Yıllarını Gaziantep futboluna adayan Amigo Hacı’nın görüntüsü ve maçtan sonraki ruh hali objektiflere böyle yansıdı. Gaziantep FK’nın iki puan kaybettiği Giresunspor karşılaşmasından sonra Amigo Hacı’nın bu paylaşını herkesin gözünü yaşarttı.

YÜREK BURKAN PAYLAŞIM
Amigo Hacı, “Çok sevdiğin takımın gol yedimi deprem olmuş sanırsın. Dünyan yıkılır. Fotoğraftaki gibi çöker kalırsın. Bizdeki böyle bir sevda Azizim” diyerek isyanını dile getirdi.

BULUT YOK SAYIYOR AMA!
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut’un maçtan sonra söyledikleri herkesi şaşkına çevirirken taraftarların ruh hali görenleri şok etti. Takımın kötü futbolu, sergilediği görüntü ve aldığı sonuçlar Gaziantep’te şaşkınlıkla karşılanırken Amigo Hacı’nın maçtaki görüntüsü adeta yürekleri dağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.