Gaziantep’e yakışmayan yol verme kavgaları Yol verme yüzünden insan mı öldürülür?

Gaziantep’e yakışmayan yol verme kavgaları  Yol verme yüzünden insan mı öldürülür?

Son günlerde Gaziantep’te trafikten kaynaklanan kavgalar her geçen gün artarken dün akşam Gaziantep’in en lüks semtlerinden birisi olan Batıkent mahallesinde “Basit yol verme” yüzünden kavga çıktı. Kavgada bir kişi tabancayla vurularak öldürülmesi Gaziantep’in ne ekonomisine, ne sanayisine, ne kültürüne, nede sanatına yakışmadığını söyleyen vatandaşlar “Yola çıkmaya korkuyoruz. Birine bir laf söylediğimizde ya beyzbol soparaları, ya bıçak, yada tabancayla karşımıza geçiyor. Yazık oluyor Gaziantep’e. Bir basit yol verme kavgasından insan öldürülmesi hepimizi üzüyor” dediler.

OLAY NASIL OLDU?
"Gaziantep'te iki kişi arasında çıkan yol vermeme tartışması kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi kafasına kurusıkı tabancanın dipçiği ile vurulması sonucu yaralandı."
Olay Şehitkamil İlçesine bağlı Batıkent Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre iki kişi arasında 74'üncü sokak üzerinde yol vermeme tartışması yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen kavgada şahıslardan biri diğerine yanında bulunan kurusıkı tabancanın dipçik kısmıyla vurdu. Bu esnada ateş alan tabancanın sesini duyan vatandaşlar olayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri kafasına aldığı darbe sonucu yaralama şahsa yapılan ilk müdahale sonrası 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırdı. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken kurusıkı tabancayla tartıştığı kişiye vuran şahsin yakalanmasi için çalışma başlattı.
Öte yandan hastaneye kaldırılan yaralının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.