Son Dakika: Gaziantep FK'da Erol Bulut istifa sinyali verdi

Son Dakika: Gaziantep FK'da Erol Bulut istifa sinyali verdi
Erol Bulut'tan istifa sinyali: Bir karar vermem gerekecek

Süper Lig’in 10. haftasında GZT Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, maç sonu istifa ima eden açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü kendi evinde ağırladığı Giresunspor’dan 1 puanı uzatmalarda bulduğu golle kurtardı. Maç sonrası değerlendirmede bulunan Erol Bulut, görevi bırakabileceği sinyalini verdi.

'Benim futbolcum böyle oynayamaz'
Gaziantep FK taraftarlarının maç içerisinde istifaya davet ettiği teknik adam yayıncı kuruluşa yaptığı ilk açıklamada, "Bize yakışmayan bir futbol. Benim futbolcularım bu şekilde oynamamalı" ifadelerini kullandı.

Bulut: Ekibimle değerlendirme yapacağız
Erol Bulut, "Sadece çalışmak değil, farklı şekilde karar vermek gerekecek. Farklı dediğim şeyi açıklamak istemiyorum ama bir karar vereceğim. Ekiple oturup konuşacağız, ne yapacağımızı göreceğiz." diye konuştu.


Bunun sorumlusu benim'
Basın toplantısında da açıklama yapan Erol Bulut, "Bugün 90 dakikada boyunca iyi oynayamadık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bunun sorumlusu benim. Çünkü takımı kuran, sahaya süren benim. Futbolcuların son iki haftadaki performansı kabul edilemez. Kaybetmemize rağmen takımda olan istek ve arzu takım yok. Bunun sebeplerini araştırıyoruz. Takımdaki sorunları bulup çözüm bulmaya çalışacağız. Takımı daha iyi noktalara getirmek için uğraşacağız" ifadelerini kullandı.


Taraftarlar haklıdır'
Bulut, taraftarların istifa beklentisi ile ilgili soruya ise, "Taraftarlar kendi görüşünde haklıdır. Kulak asmamaya ve işime bakmaya çalışıyorum. Birkaç taraftarın çağrısına göre hareket etmem düşünülemez. Takımla birlikte en iyisini yapmaya çalışacağız. Futbolcularımla bu sıkıntıları çözüp daha iyi nokta olacağımıza inanıyorum" yanıtını verdi.

Gaziantep performansı tatmin etmedi
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve lig tamamlanmadan görevinden ayrılan Erol Bulut, yaz döneminde Gaziantep FK'nin başına geçmişti. Güney temsilcisiyle şu ana kadar 12 puan toplayan Bulut, maç fazlasıyla 11. sırada yer aldı. Bu puanların 11'ini kendi sahasında alan Gaziantep, deplasmanlardan ise 1 puan çıkarabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.