Gaziantep FK’nın rakibi Barcelona

Gaziantep FK’nın rakibi Barcelona
Gaziantep Futbol Kulübü, spor ve eğlence endüstrisi için önde gelen küresel blok zinciri sağlayıcısı Chiliz ile yeni bir iş birliği dönemini başlatıyor. Gaziantep Futbol Kulübü de artık FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City, Juventus, Inter Milan, Atletico de Madrid gibi dünya devlerinin yer aldığı Socios.com uygulamasına dahil olacak.

Gaziantep Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;”
Çok yakında taraftarlarımıza arz edilecek Gaziantep FK Resmi Fan Tokenları $GFK Fan Tokenlar,  taraftarlarımız için yepyeni  deneyimlerin de kapısını açacak. Socios.com uygulamasını indirerek $GFK Fan Token alan taraftarlarımız, çeşitli taraftar oylamalarında yer alarak kulübümüzün kararlarında söz sahibi olacak. Oylamaların yanısıra $GFK sahibi taraftarlarımız unutulmayacak deneyimlerle birlikte VIP ödüllere, artırılmış gerçeklik destekli oyunlara, taraftarımıza özel sohbet odalarına ve yarışmalara erişim olmak üzere çok çeşitli avantajlara erişebilecek ve kulübümüze her zamankinden daha yakın olma fırsatını yakalayacak.
Avrupa futbolunun devleri FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, AC Milan, Atletico Madrid, Manchester City, Inter Milan, Arsenal; Arjantin ve Portekiz ulusal futbol takımlarının yanı sıra Formula 1, UFC, espor ve kriketten bir dizi önde gelen takım dahil olmak üzere 50'den fazla büyük spor organizasyonu Fan Tokenlarının yaratıcısı Socios.com ile iş birliği kuran kulübümüz taraftarlarımız için de yeni bir dijital etkileşim ve doğrudan iletişim dönemini de başlatmış olacak. 
Bütün taraftarlarımızı Socios.com uygulamasını indirerek kulübümüze desteğe davet ediyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.