Dedeman’ın kaderi Anatolian’a benzedi

Dedeman’ın kaderi Anatolian’a benzedi
Gaziantep’in 5 yıldızlı otelleri arasında 15 yıl önce parmakla gösterilen Anatolian ve Dedeman otelleri, ekonomik kriz ve banka borçlarından dolayı kaderleriyle başbaşa bırakılırken bu iki otel Gaziantep’in “Kanayan yarası” olarak gösterildiği belirtildi.

DEDEMAN’DA SON DURUM NEDİR?
Gaziantep Dedeman Oteli yaklaşık 15 yıl önce Ali ve Erdoğan Süyür kardeşler tarafından Adana-Kahramanmaraş yolu girişinde kazandırılan ve 5 yıl boyuncada Gaziantep’in kültürüne hizmet eden otelin ekonomik sıkıntılardan dolayı kaderine terkedildiği ve böyle bir yatırımın da bir kayıp olarak değerlendirildiği bildirildi.

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE ANATOLİAN YIKILIYOR
Gaziantep’te şehrin göbeğinde bulunan Anatolian otelini hırsızlar, balleyciler ve hurdacılar parça parça yıkmaya çalışırken ve otelin altındaki büyük bir kuyunun patlaması sonucu her geçen gün çürüyerek yıkılma tehlikesi yaşandığı ifade edildi. Vali Davut Gül ise Gaziantep Anatolian otelle ilgili yıkım kararı alındığını açıklarken bu otelin ne zaman yıkılacağı konusunda bir bilgi verilmedi.

DEDEMAN’DA ANATOLİAN’IN AKİBETİNİ YAŞAYACAK MI?
Anatolian otelin yaşadığı sıkınları Dedeman otelinde yaşayacağı belirtilirken, Gaziantep Valisi Davut Gül ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in bu otelin kurtarılması için destek vermeleri gerektiği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.