Gaziantep FK endişeli

Gaziantep FK endişeli
Deplasmanda şuana kadar kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Erol Bulut’un oynanan futbola adeta isyan etmesi sonrasında camiada endişeli bekleyiş başladı. Kırmızı-siyahlı takımın, 9 hafta geride kalmasına rağmen sergilediği performans herkesi şaşırttı.

Hatayspor karşılaşmasından sonra Teknik Direktörü Erol Bulut, gidişatın iyi olmadığını ve bu performansla hedefe ulaşamayacaklarını dile getirdi. Bulut’un bu açıklamaları sonrasında camiada endişeli bir bekleyiş başladı. Gaziantep Futbol Kulübü’nün şu ana kadar istenen futbolu oynayamaması da taraftarları şok etti.
ŞİMDİ NE OLACAK?
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut’un Hatayspor karşılaşmasından sonra futbolcularının performansına isyan etmesi sonrasında “Şimdi ne olacak” sorusunu gündeme getirdi. Gaziantep Fk’nın nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.
NEŞTERİ VURACAK MI?
Gaziantep Fk’nın teknik direktörü Erol Bulut’un bazı oyuncuları kızağa çekmesi beklenirken bu hafta oynanacak olan Giresunspor karşılaşmasında takıma neşteri vurması gündemde. Gaziantep FK’da oyuncuların performansının iyi olmaması bir yana, gidişatın da kimseyi memnun etmemesi şok etkisi yarattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.