Havaalanı ve Stadyumlara ESKA damgası

Eska Metal ve İzolasyon Sanayi şirketi, son 10 yıldan buyana Türkiye’nin en modern stadlarını yaptı.

20 yıl önce kurulan Eska Metal ve İzolasyon Sanayi şirketi, son 10 yıldan buyana Türkiye’nin en modern stadları olan başta Gaziantep Kalyon, Sivas 4 Eylül Stadı, Manisa Organize Sanayi Kapalı Spor Salonu, Antalya Stadyumu’nun yanısıra İstanbul yeni havalimanı, Gaziantep Havalimanı, Rize havalimanı (yapımı devam ediyor), Şanlıurfa Göbeklitepe ile Şanlıurfa Mozaik müzesini yaparak hizmete geçirdiği belirtildi.

Havaalanı ve Stadyumlara ESKA damgası


TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE DAMGASI VAR
Eska Metal ve İzolasyon Şirketinin yönetim kurulu başkanı İnşaat Mühendisi Ali Alpdoğan, sektörün öncü ve yenilikçi bir firma olduklarını, Türkiye’deki genellikle tüm organize sanayilerdeki çatı izolasyonlarını kendilerinin yaptığını ve aynı zamanda da hammadede de söz sahibi olduklarını vurguladı.
KIBRIS’TA BAYİLERİNİ AĞIRLADI
Eska Metal ve İzolasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ali Alpdoğan, geçtiğimiz ay içerisinde şirketin bayileriyle hem ekonomik yazarları, hemde genel konularda bir toplantı yaptıklarını ifade etti. Ali Alpdoğan, sosyal ilişkilere önem verdiklerini de açıkladı.
İSTANBUL GAZİANTEPLİLER DERNEĞİ YÖNETİMİNDE
Eska Yönetim Kurulu Başkanı Ali Alpdoğan, aynı zamanda İstanbul Gaziantepliler Derneği Yönetim Kurulu üyesi olduğunu ve her yılda yemek festivallerine katıldıkları belirterek, Gaziantep ile İstanbul arasında köprü olduklarını söyledi.

Havaalanı ve Stadyumlara ESKA damgası


GAZİANTEP YEMEKLERİNİN TÜMÜ BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDÜR
Eska Yönetim Kurulu Başkanı Alpdoğan, sosyal yaşamında Gaziantep’in yöresel yemeklerini tanıtmaktan da mutlu olduğunu belirterek, yemek kültürünü yaşatmak istediklerini sözlerine ekledi.
BABA YUSUF, OĞULLARIYLA GURUR DUYUYOR
Aslen Pazarcılıklı olan ve 55 yıl önce Gaziantep’e gelen “Avrat pazarında” konfeksiyonculuk yapan Yusuf Alpdoğan, çocuklarının tümünü okuttuğunu ve onların topluma faydalı birer birey olduğunu belirterek, “Ben şimdi konfeksiyoncular çarşısı olarak bilinen Avrat pazarında yıllarca bu işi yaptım. Belli bir yaştan sonra işi bıraktım. Ama çalışmayı çok sevdiğim için çocuklarımla gurur duyuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.