Gaziantep FK'nın deplasman kabusu

Gaziantep FK'nın deplasman kabusu
Şu ana kadar deplasmanda 5 maça çıkan Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak deplasmanda Hatayspor’a 2-1 mağlup olarak kazanamama serisini devam ettirdi. Kırmızı-Siyahlı takım ligde 9 maç geride kalmasına rağmen deplasmanda sadece bir puan kazanabildi.

Pazartesi günü deplasmanda Hatayspor ile karşılaşan ve rakibi karşısında oynadığı kötü futbolla dikkat çeken Gaziantep Futbol Kulübü’nde deplasman kabusu devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı takım şu ana kadar deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmada sadece bir puan alabilen Gaziantep’in deplasmanda çok iyi oynamadığı ve kazanamadığı görülüyor.

GAZİANTEP FK DEPLASMANDA GALİBİYETE HASRET
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de oynadığı 5 deplasman maçından sadece 1 puan alabildi. Kırmızı-siyahlı ekip, bu sezon dış saha maçlarında aldığı sonuçlarla taraftarını üzüyor. Bu sezon deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük'e 3-2, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a 2-0, Adana Demirspor'a 4-0 ve Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenilen Gaziantep, dış sahadaki tek puanını da Demir Grup Sivasspor'a karşı 1-1'lik skorla elde etti.
Deplasmanda kalesinde 12 gol gören Gaziantep FK, rakip ağları da sadece 4 kez sarsabildi.

İÇ SAHA KARNESİ İYİ
Teknik direktör Erol Bulut'un öğrencileri, iç sahada ise yakaladığı performansla dikkati çekiyor.
Evinde oynadığı 4 maçı da kaybetmeyen Gaziantep FK, bu karşılaşmalardan 10 puan çıkardı. Gaziantep Futbol Kulübü, iç sahada rakip fileleri 7 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 1 gol gördü.
Süper Lig'de 11 puanla 12. sırasında yer alan Gaziantep FK, ligin 10. haftasında 23 Ekim Cumartesi evinde GZT Giresunspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.