Sonbahar ve Kış Mevsiminlerinin Forklift Lastiklerine Etkisi

Sonbahar ve Kış Mevsiminlerinin Forklift Lastiklerine Etkisi
Hava durumu değiştikçe Mevsimlerin ve çalışılan coğrafyanın özelliklerine göre kuru zeminler kadar, forklift sürücüleri ıslak ve kaygan zeminlerle de karşılaşabilir.

Söz gelimi sSoğuk hava hem forklifti hem de sürücüyü etkilerken, sis, yoğun yağmur ya da kar ise görüşü etkiler. Bu tür gibi sorunlardan etkilenmemek adına ı azaltmak için forkliftlerinize ve operatörlerinize dikkatli bakımları yapmanızforkliftlerin düzenli bakımlarının gerçekleştirilmesi kadar ve operatörlerinize bu konudaki gerekli bilgi ve eğitimini arttırmak da önem arz eder vermeniz gerekmektedir.

Gerekli olan birkaç Aslında fFforklift lastiği için önemli ve gerekliarz eden olan birkaç bakım kontrolü vardırbulunur. Bunları zaten yapıyor olabilirsiniz – bu en iyi uygulamadır – ancak yapmıyorsanız, kış için rutininizi değiştirmeniz de fayda vargerekmektedir.lisiniz.

İşte, Fforklift lastiklerinizi sonbahar ve kış aylarında en iyi durumda ve en etkili şekilde tutmaktutmanız için işte size yapmanız gereken birkaç etkili ipucuipucu. vardır. Örneğin, hHava basınçlarını her gün kontrol etmekedin gibi. Sıcaklık lastiklerdeki hava basıncını etkiler, .bulunulan ortam Nne kadar soğuk olursa, basınç da o kadar düşük olur. Forklift lastiği yetersiz şişirildiğinde sürücü çekiş ve kontrol problemi yaşayabiliri kaybeder. Kaygan zemin daha da kaygan hale gelir buHaliyle, olası kontrol problemleri da kazaların artmasına., Kazalar artar, eşyalara ve insanlara zarar kaçınılmaz olur.gelmesine sebebiyet verirverebilir.

Öte yandan, hava ısınırsa lastikteki hava basıncı artar bu durum ise da lastiğin deforme olmasına hatta patlamasına yol açabilirpatlamaları .beraberinde getirir.

Unutmayın, Llastik hava basınçlarını günlük olarak kontrol etmek ve doğru şişirildiklerinden emin olmak kaza riskinizi minimum seviyeye indirir ve lastiklerinizin ömrünü uzatır.

Doğru diş derinliği, doğru miktardaetkin bir çekiş sağlayarak daha iyi yol tutuşu ve daha güvenli bir sürüş sağlar. Lastiklerinizde kesikler, sıyrıklar ve şişkinliklerin yanı sıra kel yamalar ve düzensiz aşınma olup olmadığını kontrol etmeniz bir diğer önemli faktördür. Herhangi bir hasar veya aşırı aşınma fark edilirse, sorunu çabucak halletmeniz gerekmektedir önem arz eder aksi halde üretkenliğiniz performans kadar güvenlik riskleriyle de karşılaşılabilinir. ve güvenliğiniz risk altında olabilir.

Unutmayın, küresel bir endüstriyel lastik tedarikçisi olarak kendi  know how, tecrübe ve belirlediği speklerine göre konusunda dünyanın en iyi forklift lastiği fabrikalarında ürettirdiği Nubes, Nutorque, Nubeco forklift lastiklerini dünyanın her yerine dağıtan Nubes Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu Raybar markası ve bayii olduğu Continental, Michelin gibi dünyaca ünlü markalarla her türlü forklift lastik ihtiyacınızı garantili bir biçimde karşılar. Forkliftinize en uygun forklift lastiklerini seçmek için linki tıklayabilirsiniz.

Sonbahar ve Kış Mevsiminlerinin Forklift Lastiklerine Etkisi | Nubes Otomotiv

Havanın durumunun değişiklik gösterdiği ortamlarda forklift sürücü ve yetkililerinin doğru forklift lastiği seçmede ve kullanmada yükümlülükleri önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.