ALGSPOR’dan anlamlı ziyaret

ALGSPOR’dan anlamlı ziyaret
Bir yandan yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Gaziantep ALGSPOR, öte yandan sosyal sorumluluk çerçevesinde önemli etkinlikler sürdürürken sarı-grili takım dün anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

ALGSPOR Kulübü Başkanı Ali Gözcü ve teknik direktör Hasan Vural ile birlikte oyuncular Dopamin Spor Kulübü'nü ziyaret ettiler. Dopamin Spor Kulübü'nün özel sporcularını ziyaret eden sarı-grili takım çocuklarla yakından ilgilenirken ortaya renkli görüntüler çıktı.

ALGSPOR’dan anlamlı ziyaret

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİLER
Kulüp yönetimi ile birlikte Dopamin Spor Kulübü'nü ziyaret eden futbolcular çocuklara çeşitli hediyelerle birlikte forma takdim ettiler. Çocuklarla birlikte oyun oynayan kadınların yakın ilgisi çocukların yüzünün gülmesine neden oldu. Sarı-Grili takımın kulüp başkanı Ali Gözcü, yeni sezonda ç

ALGSPOR’dan anlamlı ziyaret

ocukları ilk maçlarında ağırlayacaklarının sözünü verince çocuklar tarafından mutlulukla karşılandı.

GÖZCÜ; HER ZAMAN SİZİN YANINIZDA OLACAĞIZ
Gaziantep ALGSPOR Kulübü Başkanı Ali Gözcü; "Burada çok güzel bir ortam var. Çocuklarımıza bu imkanı sağlayan Dopamin Spor Kulubü'nü tebrik ediyoruz. Bu etkinliklerimiz devam edecek. Her zaman çocuklarımızın yanında olacağız. İnşallah sezon başlarsa çocuklarımız maçımızda ağırlayacağız."

ASLAN; ALİ BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Dopamin Spor Kulübü Başkanı Egemen Aslan, ALGSPOR'un ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ziyaret ederek, "Ben başka kulüp başkanımız Ali Gözcü'ye ve sporculara bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada özel eğitim alan sporcularımızın mutluluğuna neden oldunuz. ALGSPOR'a yeni sezonda başarılar diliyoruz, her zaman destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.