Son Dakika:Video Haber...Gaziantep'te Cafeye Çökme Olayında Avukatın Yeni İddiası

14 Ekim Perşembe günü Gaziantep’te meydana gelen ve bazı basın organlarında “Sosyetede Mekana Çökme” başlıklarıyla haber yapılan olayın ardından Müşteki Nahit Ürkmez’in avukatı Mehmet Hanif Bozkurt, hastanede tedavisi süren ve durumu ciddiyetini koruyan müvekkili ve ortaya atılan iddialar hakkında yazılı açıklama yaptı.

14 Ekim Perşembe günü Gaziantep’te meydana gelen ve bazı basın organlarında “Sosyetede Mekana Çökme” başlıklarıyla haber yapılan olayın ardından Müşteki Nahit Ürkmez’in avukatı Mehmet Hanif Bozkurt, hastanede tedavisi süren ve durumu ciddiyetini koruyan müvekkili ve ortaya atılan iddialar hakkında yazılı açıklama yaptı.

“Olayın haberlerde yazılanlarla ilgisi olmadığı ve müvekkilinin çıkan bir tartışmada öldürme teşebbüsüne maruz kaldığı, müvekkilinin suçu işleyen değil, suça maruz kalan olduğu.” şeklinde bir basın açıklaması yapan Av. Mehmet Hanif Bozkurt, “ Olay kovuşturma aşamasına geçmiş ve adli mercilere intikal etmiştir. Bu durumda yorum yapmamız doğru değildir. Ancak basında paylaşılan haberin içeriğinin doğru olmadığını müvekkilim adına söyleyebilirim. Herkes yetkili mercilerin yaptığı kovuşturma ve adli yargı sonucunu beklemelidir.” ifadelerini içeren bir açıklama yayınladı.

Açıklamada; “Kamuoyuna duyurulur !

14/10/2021 tarihinde pek çok haber sitesi ve gazetede yer alan “Gaziantep’de silahlı çatışma” ve “Sosyetede mekana çökme” vb haber başlıklarıyla, Gaziantep ilinde bir eğlence mekanının önünde gerçekleşen silahlı yaralama olayıyla ilgili yapılan haberde, yaralanan müvekkilimiz Nahit Ürkmez suçtan zarar gören olmasına rağmen; pek çok haber içeriğinde mekana çökme gibi iddia ve imalarla, mağdur olan müvekkilimiz suçun faili gibi yansıtılmaya çalışılmıştır. Bu içerikli paylaşımlarla, hali hazırda suçun faili ve dosyanın şüphelisi olan şahıs hakkında sanki mağdur oymuş algısı yaratılmaya çalışılmaktadır. Dosya hakkında hukuki süreç devam etmekte ve soruşturma savcılıkça yürütülmekte iken bazı haber kaynaklarının algı operasyonuna alet olduğu tarafımızca fark edilmiştir. Durumun aslı : iki arkadaşın birlikte iken aralarında çıkan tartışma sonucu suç faili şahsın belinden çıkardığı ruhsatsız tabanca ile müvekkilimi öldürmeye teşebbüs etmesinden ibarettir. Hukuki süreç devam ettiği için daha fazla açıklama tarafımızca yapılamayacaktır. Tarafımızca bu tekzip açıklaması ve talebinin yazılması zorunluluğu doğmuştur. Müvekkille ilgili ortaya atılan asılsız haberlerin dikkate alınmaması rica olunur. Müvekkilimiz hakkında yapılan yalan haberlere karşı hukuki haklarımız saklıdır.

Nahit Ürkmez Adına: VEKALETEN AV.Mehmet Hanif Bozkurt” ifadeleri kullanıldı.

OLAY NEYDİ?

“Önceki gece bir mekanda, mekan sahibi ile müşterisi ve arkadaşı arasında meydana gelen ve silah kullanılan tartışmada, müşteri Nahit Ürkmez ağır yaralanarak yoğun bakımda tedavi altına alınmış, mekan sahibi silahlı saldırgan ise tutuklanıp ceza evine konularak, hakkında adli kovuşturma başlatılmıştı.” Adli mercilere yansıyan olayda kovuşturma ve yargılama sonucu merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.