"Fenerbahçe, Erol Bulut yüzünden şampiyonluğu kaybetti"

"Fenerbahçe, Erol Bulut yüzünden şampiyonluğu kaybetti"
Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut'un, "Benden önce Fenerbahçe 6., 7. oluyordu; biz Avrupa kupalarına gitmesini sağladık" sözüne tepki geldi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün teknik direktörü Erol Bulut'un "Benden önce Fenerbahçe 6., 7. oluyordu; biz Avrupa kupalarına gitmesini sağladık" sözü geniş yankı buldu.
Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan futbol idarecisi ve yorumcu Ozan Zeybek, "Ben de diyorum ki Erol Bulut, senin yüzünden geçen sezon şampiyon olamadı. Sen bir daha büyük takım çalıştıramazsın. Fenerbahçe senin yüzünden şampiyonluğu kaçırdı Erol Bulut.  85 milyon içerisinde Fenerbahçe takımına teknik direktörlük yapacak 5 tane adam vardır; seni seçip Fenerbahçe teknik direktörü yapıyorlarsa, Fenerbahçe hakkında ne konuşacağını çok iyi bilmelisin. Korkak futbol oynattı. Fenerbahçe teknik direktörü lider olmalı; herkesi her şeyiyle etkilemeli. Oyuncudan taraftarına kadar herkes teknik direktör etkilenecek. Erol Bulut bunu sağlayamadı" dedi.

'Benden önce 6 ve 7. olan bir Fenerbahçe vardı'
Erol Bulut, "Benden önce 6 ve 7. olan bir Fenerbahçe vardı. Avrupa kupalarına katılmasında payımız olduğunu düşünüyorum.  Kariyer planlamamı her zaman en üst seviyeye koyuyorum. Benim için hiçbir zaman hedef bitmez. Gaziantep'te 3 sene imzalamamın sebebi bir şeyleri kanıtlamak istememiz. Bazı şeylerin tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz. Pişman olduğum bir şey yok hayatımda. Avrupa hedefim var. Fenerbahçe'ye gitmeden önce de teklifler vardı. Herkes Fenerbahçeli olduğumu biliyor o yüzden Fenerbahçe'ye gittim" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.