Boray Dai istikrar istiyor

Boray Dai istikrar istiyor
Gaziantep Basketbol Genel Menejeri Boray Dai, ilk üç haftada iki galibiyet birde mağlubiyet aldıklarını belirterek, istikrarı yakalamak istediklerini söyledi. Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile sohbet eden Dai, “Zorlu bir fikstüre giriyoruz. Ama istikrarı yakalarsak daha iyi olacak” dedi.

Son olarak kendi sahasında Merkezefendi Belediyesi maçını kazanan Gaziantep Basketbol’da gözler hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçına çevrildi. Tutku Açık yönetiminde Beşiktaş hazırlıklarına devam eden Kırmızı-siyahlı dev adamların Genel Menejeri Boray Dai, takımını her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.


TAKIMDA İSTİKRAR ÖNEMLİ
Gaziantep Basketbol Genel menejeri Boray Dai, hem skor olarak, hem oyun olarak hemde takım olarak istikrarın önemli olduğunu söyledi. Boray Dai, “ Yeni bir takım oluşturduk. Yeni bir teknik adam göreve getirdik. Şimdi takımda istikrarı sağladığımız zaman başarının devam edeceğine inanıyorum. Bu hafta bizim için çok önemli. Beşiktaş maçını kayıpsız geçmemiz lazım” dedi.


SONU GÜZEL OLSUN
Gaziantep Basketbol’un her yıl hedefinin üst sıralar olduğunu ve bu sezonda ligde en iyi yerde bulunmak istediklerini dile getiren Boray Dai, “Gaziantep Basketbol olarak ilk 10 içerisinde daima yer almak istiyoruz. Ligde son iki maçtır kazanan takımımız var. Bunun istikrarlı bir şekilde sürmesini diliyorum. Ve sonunun güzel bitmesi gerekiyor. Bunun için elimizden geleni yaparak, Gaziantep’e güzel bir takım izlettirmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.