İyi Parti’ye il başkanı neden dayanmıyor? Gaziantep İyi Parti’de il başkanlığı kavgası

İyi Parti’ye il başkanı neden dayanmıyor?  Gaziantep İyi Parti’de il başkanlığı kavgası
İyi Parti 4 yıl önce Meral Akşener’in genel başkanlığında kuruldu. Gaziantep kurucu il başkanlığına İzzettin Şahin getirildi.

Üç ay görev yapan Şahin’in yerine Serkan Karakuş atandı. Karakuş’ta yaklaşık 13 ay bu görevi yaptıktan sonra şok bir şekilde istifa etti. Karakuş’un yerine gelen Avukat Oğuz Hocaoğlu’da 1.5 yılla en fazla İyi Parti Gaziantep İl Başkanlığı yapanlar arasında bulunuyor. Hocaoğlu’nun şok bir şekilde istifası da Gaziantep İyi Parti’de deprem etkisi yarattı. Hocaoğlu’nun istifa etmesinin en büyük nedeninin de İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Lisesi mezunlarından Koray Aydın, “Hocaoğlu yönetimin tamamını değiştireceğiz. Bu nedenle, istifa etmen gerekiyor” dedi. Bunun üzerine de Oğuz Hocaoğlu, kamuoyuna istifasını açıkladı.

4 YILDA 3 İL BAŞKANI GÖREV YAPTI

İyi Parti Gaziantep’te kamuoyuna göre “İl başkanı dayanmıyor” sözünü doğrulayan istifaları konuşuluyor. İyi Parti’nin 4 yılda kurucu il başkanı İzzettin Şahin, Serkan Karakuş ve son olarak Oğuz Hocaoğlu il başkanlığı görevlerinden istifa etti.

KORAY AYDIN GAZİANTEP’İ DİZAYN EDİYOR

İyi Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcılığını yapan Koray Aydın, Gaziantep’in teşkilat görevlendirilmesinde etkin rol oynadı ve son günlerde iyi parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu’nun yaptığı açıklamalarda parti politikasının dışına çıktığı için görevden aldığı ileri sürüldü.

SÜRPRİZ İSİMLERİN İL BAŞKANLIĞI BEKLENTİSİ

İyi Parti il Başkanı Oğuz Hocaoğlu’ndan sonra İyi Parti Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın kimi il başkanı yapacağı tartışılırken İyi Parti Gaziantep İl Başkanlığı için en çok adı geçenlerin başında MHP eski milletvekili, şimdilik iyi partili olan Mehmet Ay, İyi Parti Kurucu üyelerinden ve Milletvekili adayı Can Tuğsuz ile yine MHP il başkanlığı yapan daha sonra İyi Parti’ye geçen Tayfun Aygın’ın isimleri söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.