Koruyucu İçermeyen Ev Yapımı Tadında Limonata

Koruyucu İçermeyen Ev Yapımı Tadında Limonata

Ev yapımı limonata yaz aylarında içinizi ferahlatan ve sayısız faydası olan lezzetli bir içecektir. Limonatanın ana maddesi olan limon, bol miktarda C vitamini, magnezyum, potasyum ve lif içerir. Bu faydalı özelliklerinin yanı sıra anti bakteriyel ve antiseptik özelliklere de sahiptir. Bu açıdan bir bardak limonata, günlük C vitamini ihtiyacınızın yarısını karşılar. İçerdiği C vitamini sayesinde diğer gazlı ve asitli içeceklere göre besin değeri oldukça yüksektir. Ayrıca kışın artan soğuk algınlığına ve nezleye karşı en doğal koruyucudur. Bu sayede hastalık durumunda daha hızlı iyileşmeye yardımcı olur. Günlük ve düzenli olarak limonata tüketildiği takdirde ise vücudu yenilemek, erken yaşlanmayı önlemek, yaraları iyileştirmek ve yorgunluğu azaltmak gibi birçok faydadan yararlanabilirsiniz. Vücudun alkali dengesi için en doğal içecek olan limonatanın en güzel hali ise Uludağ sayesinde karşınıza çıkar.

Uludağ Limonata Çeşitleri ile Sağlıklı Kalın!

Uludağ limonata çeşitleri arasından bulunan tüm tatlar tüketiciler için özel olarak hazırlanır. Geleneksel ev yapımı limonata tadında olan bu limonatalar pancar şekeri içerir. Doğal olma özelliği ile ön plana çıkan bu içecekler, her öğüne eşlik eder. Ayrıca potasyum sorbat ve sodyum benzoat gibi koruyucular içermedikleri için sağlığınız için de herhangi bir zararı yoktur. Pek çok farklı çeşidi olan Uludağ limonataları, farklı bir lezzet denemek isteyenler için naneli olarak da satışa sunulmaktadır. Limon ve nane tazeliğini bir araya getiren bu içecek, taze ve ferah bir tada sahiptir. Bu yüzden konuklarınıza ve çocuklarınıza ikram edecek bir içecek arıyorsanız naneli limonata ile günü kurtarabilirsiniz. Bunun yanı sıra Uludağ’ın çok sevilen bir diğer limonatası da yeşil limonlu limonatadır. Yeşil limonun eşsiz lezzeti ile birleşen Uludağ Limonata, misafirlerini şaşırtmak isteyenler için uygundur. Ayrıca tüm limonata çeşitleri katkı veya koruyucu madde içermez. Bu yüzden gönül rahatlığı ile bu içecekleri tüketebilirsiniz.

Serinlemek İsteyenler için Uludağ Limonata

Sıcak günlerde serinlemek isteyenlerin bir numaralı tercihi olan Uludağ limonata çeşitleri, lezzetli ve sağlıklı içeceklerdir. Sıcak günlerde vücudunuzun su ihtiyacını karşılamak için bol su ve sıvı tüketmek gerekir. Limonatanın lezzetli tadının yanı sıra vücudunuz için en önemli faydası ise C vitamininin güçlü bir bağışıklık destekleyicisidir. Stresli günlerde C vitamini almak bağışıklık sistemine ve sinir sistemine yardımcı olur. Bu açıdan C vitamini, beyin için iyi bir potasyum kaynağıdır. Ayrıca limonata ve şekersiz limonata, mide ekşimesi, gaz ve hazımsızlık gibi semptomların giderilmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra toksinlerin atılmasını ve sindirim sistemi sağlığını destekler. Sıcak yaz günlerinde serinletici etkisi olan limonata, soğuk kış günlerinde ise sağlıklı olmanıza yardım eder. Bu sayede yaz veya kış fark etmeksizin her mevsim limonatanın faydalarından yararlanabilirsiniz.

Uludağ limonatanın tüm eşsiz lezzetli limonataları ile tanışın: https://www.eveuludag.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.