Sumudica için bomba iddialar

Sumudica için bomba iddialar
Sumudica’nın, Kayseri ve Gaziantep’te tercümanlığını yapan Oğuzhan Doğmuş, Sumudica hakkında bomba iddialar ortaya attı. Oğuzhan Doğmuş, Gaziantep Futbol Kulübü’nde iken Sivasspor maçından sonra Sumudica’nın bir seneryo çizdiğini anımsattı.

Yeni Malatyaspor’a imza atan Marius Sumudica’nın, Kayseri ve Gaziantep’te tercümanlığını yapan Oğuzhan Doğmuş, Rumen teknik adam hakkında bomba iddialar ortaya attı.
Sumudica’nın ulusal medyadan bir gazeteciye kendisinin reklamını yapması için para verdiğini ifade eden Doğmuş, “Aldırdığı forvetin menajeri komisyonu kime verdi? Pandemi döneminde oyun yaparak ülkesine kaçtı, bir daha takım bulamayacağını anlayınca geri döndü. Bu ülkeye hakaret ettiğinde futbolcuların önünde kavga ettiğimizi herkes hatırlar” ifadelerini kullandı. 

NELER OLMUŞTU?
Gaziantep Futbol Kulübü’nün Sivasspor ile deplasmanda oynadığı maçtan sonra söyledikleri için gönderilen Rumen Teknik Direktör Sumudica’nın bu maçtan sonra seneryo çizdiği ortaya çıktı. O maçtan sonra neler olmuştu?
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Sivasspor’a 2-1 yenildikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuş ve şehri küçük düşürücü kelimeler kullanarak, ““Eşimi arayacağım, bana para göndermesini söyleyeceğim” demesi üzerine bir basın mensubu ‘Şu an parası yok mu?’ diye sordu. Sumudica bunun üzerine ise, “Kulübe yardım edeceğim” şeklinde cevap vermişti.

Sumudica için bomba iddialar

TERCÜMAN OLAYIN PERDE ARKASINI BİLİYORDU
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Sumudica’nın tercümanlığını yapan Oğuzhan Doğmuş, Sivasspor maçından önce ve yaşananların şahidi olduğu için Rumen teknik adamın açıklamaları esnasında gülmesiyle objektiflere yakalanmıştı. Tercüman Oğuz, “Sürekli medya önünde Türkiye benim ikinci vatanım diyor. Ama arka planda ülkemize hakaretler ediyor. Basın toplantısına giderken yardımcısı bana, Oğuz dikkat et yalandan ağlayabilir dedi. Ve dediği olunca bende kendimi tutamayıp güldüm. Videolar da görebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.