Mahmood Anuga’nın Avrupa çıkarması!

Mahmood Anuga’nın Avrupa çıkarması!
Altunkaya Şirketler Grubu’nun global markalarından Mahmood Coffe, Almanya’nın Köln kentinden düzenlenen Anuga Fuarı’nda damga vurdu

İlk gününde ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Mahmood, Almanya’da uzun bir aranın ardından fiziki olarak düzenlenen fuarın gözdesi oldu.

Almanya'nın Köln kentinde kapılarını açan Avrupa’nın en büyük gıda ve içecek fuarı Anuga 2021, salgın sonrası yükselen Türk gıda sektörünün gövde gösterisine sahne oldu. Anuga'ya Türkiye'den İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) milli organizasyonu ile 202 firma katılırken, 88 firma da fuarda bireysel stantlarıyla yer aldı.

Almanya’da uzun bir aranın ardından fiziki olarak düzenlenen ilk fuar olma özelliği de taşıyan Anuga Fuarı’da Türkiye’den 290 firma katıldı. Fuara katılan şirket sayısı azalırken, Türkiye seviyesini korudu ve fuara şu an en çok katılan ülkeler arasında 4. sırada yer aldı. 09 Ekim’de kapılarını açan fuar 13 Ekim’e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

FUAR TÜRKİYE VE GAZİANTEP İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Gaziantep’ten dünyaya açılan Altunkaya Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Mahmood Coffe de fuardaki yerini aldı. Global marka olma hedefiyle her geçen gün pazar ağını genişleten ve yatırımlarını artıran Mahmood ilk iki gününde fuarın yıldızı olmayı başardı. Ziyaretçilerden büyük ilgi gören Mahmood, bir fuara daha damgasını vurdu. Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, fuarın verimli bir şekilde devam ettiğini söyledi. Mahmood’un bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Altunkaya, fuarda önemli ikili görüşmeler gerçekleştirdiklerinin, bu fuarın Türkiye ve Gaziantep için Avrupa pazarı açısından önemine dikkat çekti.

YÜZDE 100 YERLİ MARKA

Mahmood’un yüzde 100 yerli bir marka ve Gaziantep’ten doğup dünyaya açılan bir marka olduğunu aktaran Altunkaya, Ortadoğu pazarında hazır kahve sektöründe lider konumunda ve dünya markası olma yolunda ilerlediklerini belirterek, şunları kaydetti: “Mahmood markası çatısı altında Mahmood Coffee ve Mahmood Tea markalarıyla faaliyetlerimize devam ediyoruz. Mahmood Coffee global pazarlarda yakaladığı bu başarıyı Türkiye piyasasında taçlandırmak için faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Geniş ürün yelpazemiz tüm kahve severlere hitap ediyor. Gold, klasik, 2’si 1 arada, 3’ü 1 arada ve Türk kahvesi gibi Türkiye’de de bolca tüketilen kahve çeşitlerinin yanı sıra, sektördeki yeni trendleri takip ederek Cappuccino, Latte ve Espresso gibi yeni nesil kahve ürünlerini de geliştiren ve tüm dünyadaki müşterilerine ulaştıran markamız, kahve dışı sıcak içeceklerden sıcak çikolata ve salep gibi alışkın olduğumuz lezzetleri de ürün yelpazesinde bulunduruyor. Keyifle içtiğiniz Mahmood Coffee dünyanın en elit kahve tarlalarından özenle seçilen kahve çekirdeklerinden harmanlanmış keyif veren tadı özel formülü ve karşı konulmaz kahve kokusuyla günün her anında farklı çeşitleriyle eşsiz lezzetler sunar. Madem 40'dan fazla memlekette kahvemiz içiliyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.