Expobel Fuarında Yaba Dizayn Göz Kamaştırdı

Expobel Fuarında Yaba Dizayn Göz Kamaştırdı
Mavi Medya Grup bünyesinde bulunan Yaba Dizayn, Gaziantep EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarında yerini aldı. Çok sayıda katılımcı tarafından ziyaret edilen stand tam not aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği’nin ev sahipliğinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde düzenlenen EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarında Mavi Medya Grup bünyesinde bulunan Yaba Dizayn da yerini aldı. 

Katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Yaba Dizayn Standı’nda üretilen kent mobilyaları, aksesuarları,  otobüs - metrobüs durak ve istasyonları büyük beğeni aldı.

Bölgede bu branşta faaliyet gösteren tek firma olduklarını belirten Mavi Medya Grup Genel Müdür Yardımcısı Ozan Burman; “ sürekli gelişen ve hayatımızı şekillendiren teknolojik ilerlemeleri de göz önünde bulundurarak sektöre daha verimli katkılar sunmaktayız.” dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Burman, faaliyet alanlarının daha çok kent mobilyaları diye bilinen özellikle açık hava reklamcılığında kullanılan Bilboard, CLP Raket, Admi - Pano - Megaboard - Outdoor Led - Megalight - Kuleboard- ve her türlü ışıklı ve ışıksız yön talelaları olduğunu belirterek her türlü açık hava materyallerini de ürettiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.