Şoförü Araç Kiralama Avantajları Nedir?

Şoförü Araç Kiralama Avantajları Nedir?
İnsanlar hayatları boyunca çeşitli seyahatlere gidiyor.

Bu seyahatler bilinmedik yerlere de yapılabiliyor. Bilinmeyen yerlere gidildiğinde orada daha rahat bir gezme gerçekleştirebilmek adına Araç kiralama gerekiyor. Özelliklede şoförlü bir araç kiralamak için Black VIP Rental sizlerin hizmetine koşuyor.

Buradan kolaylıkla kiralama işlemleri yapılabiliyor. Yol aramakla vakit geçirmek yerine o konuda sizlere çok yardımı olacak şoförlü araçlarımıza daima ulaşmak mümkün oluyor. Şoförlü araç kiralama en büyük avantajı yoldan zaman kazanmak oluyor. Bu tür şoförlü kiralık araçlarda sizin isteğiniz çok önemli oluyor.

Çünkü sizin isteklerinize göre hareket ediliyor. Bundan dolayı araç içerisinde kaç kişi bulunacak ve kaç saat kiralanacak bunun hakkında bilgi verilip o doğrultuda bir seçim yapmak daha doğru oluyor. Kaliteli seyahatler için https://www.blackviprental.com/ üzerinden rezervasyon yapılabiliyor. Rezervasyon işleminin ardından da araç seçimine geçiliyor.

Sitemizdeki şoförlü araç markaları şu şekildedir;

Mercedes Sprinter

Mercedes E Dass

VİP Diamonds

Mercedes Vito

VİP Holidays

Bu seçenekler arasında seçim yapılabiliyor. Kendinize en uygun araç seçilerek seyahatler mükemmel sonuçlanıyor.

Lüks Araç Kiralama

Sizlerin hizmetine sunulan araçlarımızda lüks ve konforunuza uygun olarak seçebileceğiniz birçok araç bulunuyor. Yolculuğunuzda sizlerin konforunu en iyi şekilde sağlayabilecek araçlar tercih ediliyor.

Lüks araçların içerisinde sehpalar, koltuklar, içecek koyma hazneleri bulunuyor. Çift klima sistemi ile de sıcaklık hissetmemeniz sağlanıyor. Lüks araçlar kiralandığında bu gibi fırsatları elde etmiş oluyorlar. Ayrıca bu lüks araçların içerisinde internet sistemi de bulunuyor.

VIP Minibüs Kiralama

İstanbul Türkiye'de bulunan en kalabalık şehirlerinde biri oluyor. Çok fazla insan İstanbul'a akın ediyor. Bazıları gezmek, bazıları ise tamamen işi için geliyor. İstanbul'a gelindiğinde ulaşımı en kaliteli şekilde sağlamada yardımcı olacak bu firma her türlü fiyata kiralayabileceğiniz birçok araç seçeneği sunuyor.

Aile içi seyahatlerde rahat etmenize yardımcı olabilecek VİP minibüsler bulunuyor. Geniş ailelerin kolaylıkla seyahat edebileceği donanıma ve büyüklüğe sahip araçlar oluyor. Bu minibüsler haftalık veya aylık olarak da kiralanabiliyor. Doyasıya gezip bütün işlerinizi tam zamanında halledebilmeniz açısından önem arz ediyor.

Havalimanı Transferi

İstanbul havalimanına kolaylıkla ve güvenle gitmek isteyen insanlar firmamızda yer alan havalimanı transferi hizmetinden yararlanarak ulaşım sağlayabiliyor. İstanbul havalimanı transfer konusunda en iyi hizmetten yararlanmak için Black VIP Rental firması ile irtibata geçiniz.

Limuzin Kiralama

Limuzin diye adlandırılan araçlar geniş ve lüks araçlar olarak biliniyor. Lüks sevdalılarının birinci sıradaki tercihi limuzinler oluyor. Şoförlü limuzin kiralanarak lüks ve konforlu bir seyahate imza atılmış oluyor. Limuzin kiralamak isteyenler sitede buluna iletişim bölümünde kolaylıkla firmaya ulaşabiliyor.

Bu araçların içerisinde televizyon, müzik sistemi, mini bar ve dinlenmenizde yardımcı olarak şeyler bulunuyor. Aracın camları dışarıdan görünmeyecek şekilde tasarlanarak tamamen size özel alan oluşturulmuş oluyor. Müşteri temsilcileri ile irtibata geçilerek kiralama hakkında bilgi alınabiliyor.

Kiralama Fiyatları Hakkında Bilgi

Kiralama fiyatlarında taşıma mesafesi fiyat konusunu belirliyor. Şoförlü araç kiralamalarında müşteriden sadece araç kiralama bedeli alınıyor. Şoför için ekstra bir ücret alınmıyor. Müşteri eğer belirttiği adresten daha fazla adrese giderse buna uygun ek ücret talep ediliyor. Aracın sigortası, şoför maaşı, temizliği ve vergisi tamamen firmaya ait oluyor.

Eğer bir trafik cezası söz konusu olursa bu tamamen şoföre ait oluyor. Lüks araçların kiralama bedeli ile binek araçların kiralama bedeli farklı oluyor. Lüks araçların kiralaması diğer aralara göre fazla alınıyor. Çünkü Lüks saraçların konforu diğer arabalara göre çok daha iyi olduğu için fiyat farklılıkları oluşuyor. Şehir turları için ise firma standart bir fiyat uygulaması yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.