Sanat Halı’ya bir ödül daha

Sanat Halı’ya bir ödül daha
Kurulduğu günden itibaren etkili tanıtım ve markalaşma çalışmalarına imza atan Sanat Halı, bu başarısının karşılığını GSO’nun düzenlediği Gaziantep’in Yıldızları Ödül töreninde aldığı ödüllerle taçlandırdı.

Sanat Halı başarılı geçen sezonu GSO’nun düzenlediği Gaziantep’in Yıldızları ödül töreninde aldığı “ Türkiye’nin En Büyük Birinci 500 Sanayi Kuruluşu” dalında aldığı ödülle tamamladı.
Son dönemde başarılarıyla ön plana çıkan Sanat Halı Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından sanayicilerin başarılarını desteklemek amacıyla düzenlenen ‘Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'nde ödüle layık görüldü. Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan, ödülü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’un elinden aldı.


HALICILIK SADECE MAKİNEDE DOKUNAN HALILARI SATMAK DEĞİLDİR
Konu ile ilgili olarak Sanat Halı Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Kaplan yaptığı değerlendirmede şu açıklamalarda bulundu. “Halı sektöründe yaşanan hızlı teknolojik gelişmeler Dünya ve Türkiye halı pazarında rekabet ortamını arttırmıştır. Sanat Halı olarak dünya piyasasında edindiğimiz tecrübemizi Sanat Halı Markası ile Türkiye’de ki tüketicilerimizle buluşturduk. Halıcılığın sadece makinede dokunan halıları satmak olmadığı bilinci ile hareket ederek satış sonrası hizmete büyük önem verdik ve her zaman tüketicilerin yanında olduk. Öncelikli hedef müşteri memnuniyeti olunca, tüketiciler tarafından tercih edilerek bunun karşılığını alıyorsunuz. Daha önce aldığımız Altın Marka ödülüne GSO tarafından bize layık görülen “En Fazla Marka Tescili Yapan Firma” dalında aldığımız ödülü ekledik, ayrıca bu dalda sektörde ödül alan tek firma olmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim” dedi


ÖDÜLLER BİZE YENİ HEDEFLERİMİZİ HATIRLATIR
Fahrettin Kaplan şöyle devam etti “Daha önce de belirtmiştim her ödül yeni bir sorumluluk, her ödül yeni bir hedeftir. Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında birincii 500 dalında da bir ödül aldık ve bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyduk. Bu ödüller bizim raflarımızı süslemekle kalmayacak her baktığımızda yeni hedefimizi bize hatırlatacaktır. Her sene çıtayı bir yukarı çıkarmak için ekip olarak çalışmaya devam edeceğiz. Ar-Ge ve inovasyona daha fazla önem verip, satış sonrası hizmetimizi nasıl daha iyi yaparız diye çalışacağız. Müşterilerin en doğal hakkı olan yenilikçi ve kullanımı kolay ürünleri onlarla buluşturmak için araştırmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü bizim için en büyük ödül satın aldığı Sanat Halı ürününden memnun olduğunu belirten müşterimizdir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.