Ziraat Mühendisleri seçiminde kaç aday var?

Ziraat Mühendisleri seçiminde kaç aday var?
Gaziantep Ziraat Mühendisleri Odası’rıın seçimi 04-05 Aralık tarihlerinde yapılacağı, seçimlerde yine mevcut aday Abdülkadir Deniz’in olacağı ve yeni adaylarında çıkacağı ileri sürüldü.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Gaziantep Şubesi’nin Olağan Kongre tarihi belli oldu.

Abdulkadir Deniz adaylığını açıkladı
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Gaziantep Şubesi’nin Olağan Kongre tarihi belli oldu. 04-05 Aralık tarihinde çoğunluklu, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 11-12 Aralık tarihlerinde yapılacak seçimde mevcut başkan Abdulkadir Deniz, yeniden aday olacağını duyurdu. Deniz, hedeflerinin katılımcı ve demokratik bir yönetim anlayışı ile hareket ederek ziraat mühendisliği mesleğini toplumda itibarlı bir yere taşımak olduğunu söyledi.
(TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Gaziantep Şubesi’nde  seçim heyecanı yaşanacak. Genel Kurul’da ZMO Gaziantep Şube Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan mevcut başkan Abdulkadir Deniz, ZMO’nun anayasal boyutta kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşu olduğuna vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.