Milli takımda Muhammet bilmecesi...Yorumlarınızı bekliyoruz

Milli takımda Muhammet bilmecesi...Yorumlarınızı bekliyoruz
Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı oyuncusu Muhammet Demir, Süper Lig’de adından sıkça bahsettirmesine rağmen bir türlü A Milli takım teknik direktörlerinin gözüne giremiyor. Bir Anadolu takımında forma giyen Muhammet Demir, bazı engelleri takılırken Şenol Güneş’ten sonra Stefan Kuntz’ta Muhammet Demir’i görmezden gelmesi kafaları karıştırdı.

GAZİANTEP’TE FIRTINA GİBİ

Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı oyuncusu Muhammet Demir, A Milli takım santrofor sıkıntısı çekmesine rağmen nedense bir türlü Teknik Direktörlerin dikkatini çekmiyor. Daha önce Şenol Güneş’in kadroya çağırmadığı Muhammet, Gaziantep Futbol Kulübü forması altında attığı gollerin yanında oynadığı futbolla ligin en iyileri arasında yer alıyor. Buna rağmen A Milli takım kadrosuna çağrılmaması kafaları karıştırıyor.

MİLLİ TAKIM GURBETÇİ TAKIMI

A Milli futbol takımında daha önceki Teknik Direktör Şenol Güneş, santrofor sıkıntısı çekmesine rağmen bir türlü Anadolu takımlarına dönüp bakmadı. Bunun yanında Türkiye’den az sayıda futbolcu kadroya alan Güneş’in neden Muhammet Demir’i düşünmediği tartışma konusu olurken yeni teknik direktör Stefan Kuntz’unda Muhammet Demir konusunda sessiz kalışı kafaları bir kez daha karıştırdı. A Milli takım kadrosu daha çok gurbetçi oyunculardan kurulurken Türkiye’den milli oyuncu yetişmediği görülüyor.

MUHAMMET TARİHE GEÇTİ, MİLLİ TAKIMA GİREMEDİ

Başakşehir ile oynanan maçın 9. saniyesinde attığı golle Süper Lig tarihine en erken gol atan oyuncu olarak geçen Muhammet Demir, nedense A Milli takım kapasını bir türlü geçemedi. Kırmızı-siyahlı takımda oynadığı maçlarda başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken golcü futbolcunun milli takıma çağrılmaması sadece Gaziantep’te değil, Türkiye’nin dört bir yanında şaşkınlıkla karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.