Gaziantep Emniyetinde “Başbuğ Değişiklikleri” Kimler geldi? Kimler gitti?

Gaziantep Emniyetinde “Başbuğ Değişiklikleri” Kimler geldi? Kimler gitti?
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne atanalı yaklaşık bir ay olan Mustafa Emre Başbuğ, kadrosunda büyük değişime imza attı. Başbuğ, üç yeni emniyet müdür yardımcısı atarken, şube müdürleri arasında da yeni atamalar yaptı.

SÖĞÜT VE KUŞ BİRİNCİ SINIF EMNİYET MÜDÜRÜ OLDULAR
Gaziantep’ten uzun süreden buyana emniyet müdür yardımcılığı yapan ve sevilen isimler olan Aşkın Söğüt ile Yaşar Kuş rütbe alarak birinci sınıf emniyet müdürlüğüne yükseldiler. Söğüt ile Kuş, Ankara’da görev yapacaklar.


EMNİYET MÜDÜR YARDIMCILARI KİMLER OLDU?
Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcıları Aşkın Söğüt ile Yaşar Kuş’un birinci sınıf emniyet müdürü olmalarından sonra boşalan bu müdürlükleri Asayiş Müdürü Dr. Tuncay Dölkeleş, Bülent Polat, Murat Mutlu ve Tayfun Güngör getirildi. Daha önce görev yapan emniyet müdür yardımcıları Cahit Sarı, Oktay Sayar, Osman İşsağ ve Öztürk Polat’ta mevcut görevlerine devam ettiği ileri sürüldü.

HANGİ ŞUBE MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ?
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne Şanlıurfa’da görev yapan Hasan Çengel, Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne Şehitkamil Emniyet Müdürü Dursun Terzi, Terörle Mücadele’ye Uğur Tayfun, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne Mehmet Nacar atandı.

ŞAHİNBEY VE ŞEHİTKAMİL’DE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ
Nizip’te uzun süredir görev yapan Mustafa Yaman Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Organize Sanayi Bölgesi’nde görev yapan Başkomiser Alpaslan Seçilmiş, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.