Cevdet Akınal istikrardan yana

Cevdet Akınal istikrardan yana
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Takımın son olarak oynadığı Altay karşısında gösterdikleri performansla güçlerini tüm kamuoyuna bir kez daha gösterdiklerini belirten Cevdet Akınal, bundan sonraki süreçte de bu performansı istikrarlı şekilde sürdüreceklerini belirtti.

“KAZANMAMIZ GEREKEN BİR KARŞILAŞMAYDI”
Altay karşılaşmasının hem şehir hem de takım için büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Cevdet Akınal, “Süper Lig’deki tüm rakiplerimizin bir hedefi bulunuyor ve bu hedef doğrultusunda oldukça zorlu bir sekiz haftalık süreç yaşandı. Biz sezon başından bu yana ciddi bir kadro planlamasıyla gidebileceğimiz en iyi yerlere gitmenin çabası içerisindeyiz. Elbette belki zaman zaman iyi sonuçlar almayı başaramadık, performans olarak beklentimizin altında kaldık ama gücümüzden de şüphemiz hiçbir zaman olmadı. Altay karşılaşmasının önemini hem futbolcularımız, hem teknik heyetimiz hem de yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla biliyorduk. Şüphesiz kazanmamız gereken bir karşılaşma oynadık ve 4-1 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardık. Altay şuana kadar gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin alkışını hak edecek performans sergiledi ancak biz de mücadelemizle gücümüzü bir kez daha ispatlamayı başardık” dedi. 

“GÖSTERİLEN MÜCADELE EN AZ SKOR KADAR BİZİ SEVİNDİRDİ”
Süper Lig’in 8. Haftasında Altay karşısında alınan 4-1’lik galibiyette oyuncuların hırs ve isteklerinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Cevdet Akınal, “Elbette çok zorlu bir karşılaşma oynadık. Ancak futbolcularımız bu hırslarını, mücadelelerini sahaya yansıttıkları zaman yenemeyeceğimiz bir takım olduğunu düşünmüyorum. Geçtiğimiz hafta mağlup olduğumuz karşılaşmadan sonra da bu inanca sahiptim, Altay karşılaşmasından sonra da. Bu gösterilen mücadele en az galibiyet kadar bizleri sevindirdi. Maçtan sonra da soyunma odamıza inerek hem teknik direktörümüz Erol Bulut’u hem de futbolcularımızı tek tek tebrik ettik. Gerçekten özlediğimiz bir performanstı, bunun istikrarlı olarak devam edeceğine gönülden inanıyorum” dedi.
 
“EVİMİZDEKİ PERFORMANSIMIZDAN MEMNUNUZ”
Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu sezon iç sahada en başarılı takımlardan biri olduğunu belirten Cevdet Akınal, “Altay karşılaşmasına kadar kendi evinde gol yemeyen tek takımdık. Şuana kadar oynadığımız dört karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldık. Evimizdeki bu performansımız bizleri memnun ediyor. Taraftarlarımızın da desteği takımımıza itici güç olurken, rakiplerimiz içinde zorlu bir atmosfer yaratıyor. Onlar her şartta bizlere desteğini sürdürsünler, gerçekten bu takım adından söz ettirmeye devam edecek. Şimdi deplasmanda da galibiyet zamanımızın geldiğini düşünüyorum. İnşallah serinin başlangıcı olacak” dedi. 

“MİLLİ TAKIM ARASINI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ”
Liglere Milli maçlar nedeniyle verilen arayı çok önemsediklerini belirten Kulüp Başkanı Cevdet Akınal, “Zorlu ve sıkışık bir fikstürün ardından yaklaşık 14 günlük bir araya giriyoruz. Bu süreçte Tosca, Maxim ve Sagal ülkeleri adına Milli Takımlara gidecekler. Takım olarak bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Teknik Direktörümüz Erol Bulut ve ekibine de tüm arkadaşlarımızla birlikte güveniyoruz ve kendisinden çok memnunuz. İnşallah bu arayı da en iyi şekilde değerlendirerek ardından Hatay deplasmanından da galibiyetle dönüp taraftarlarımızı sevindirmeye devam edeceğiz” dedi.

“TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”
Süper Lig’in en ucuz kombine fiyatlarını taraftarlara sunduklarını ve desteğe ihtiyaçları olduklarını belirten Cevdet Akınal, “Sezon başında kombine fiyatlarımızı taraftarlarımızın isteği doğrultusunda satışa sunduk. 200 TL’den taraftarlarımız yaklaşık 20 maç izleyebilecek bir fırsata sahipler. Bu biletlerimizin satışı devam ediyor olup, desteklerini bekliyoruz. Ayrıca hepimizin bildiği gibi Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu’nun almış olduğu kararla iki doz aşıyı tamamlamamış taraftarlarımız stadyuma giremiyor. Bu doğrultuda bir kez daha henüz aşı sürecini tamamlamamış taraftarlarımızın da aşılarını olarak, milli maçların ardından tribünlere gelmelerini bekliyoruz. Bu takım hepimizin takımı, birlik olmak zorundayız” diyerek sözlerini noktaladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.