82 TL üzerinde elektrik faturası gelenler dikkat: Duyuru yapıldı!

82 TL üzerinde elektrik faturası gelenler dikkat: Duyuru yapıldı!
Türkiye’de milyonlarca elektrik abonesi faturaları nasıl ödeyeceğini kara kara düşünüyor. Yüksek faturalardan şikayet eden vatandaşlar için ise önemli bir duyuru yapıldı. Enerjicell’den yapılan duyuruda, faturası ayda 82 TL’den fazla gelenlerin serbest tüketici olarak başvurabileceği bildirildi. Böylelikle vatandaşların faturasına %5 İndirim uygulanmış olacak.

Türkiye’de elektrik faturası belli bir birimin üzerinde gelen vatandaşlar serbest tüketici olarak değerlendiriliyor. Serbest tüketiciler ise tedarikçilerini kendi aralarında seçebiliyorlar.

82 TL üzerinde elektrik faturası gelenler dikkat: Duyuru yapıldı!

Bu kapsamda Enerjicell faturası 82 TL üzerinde gelenler için duyuruda bulundu. Yapılan yazılı açıklamada, “Enerjicell’nin %5 İndirimli tarifesini seçerek, elektrik faturanızı düşürebilirsiniz. Enerjicell’ye geçerek 24 ay kalma sözü verin, Aktif Enerji Bedeli üzerinden %5 indirim kazanın” ifadeleri kullanıldı.

Tarife Detayları
Enerjicell, tarifeyle ilgili detayları değiştirme hakkını saklı tutar

Regülatif düzenlemelere göre, bir önceki takvim yılında veya içinde bulunulan yılda, elektrik tüketimiz 2.400 kWh’in üzerinde ise «Serbest Tüketici» olarak Enerjicell’li olabilirsiniz. (Aylık kullanımda yaklaşık 82 TL ve üzeri fatura tutarı olarak düşünülebilir)

Taahhüt süresi olan 24 ay boyunca, aylık faturalara Aktif Enerji Bedeli üzerinden %5 indirim yansıtılır.
İndirim taahhüt süresi olan 24 ay boyunca geçerlidir.

Elektrik perakende satış tarifesi aktif enerji birim fiyatına artış gelmesi durumunda, %5 indirim yeni birim fiyat üzerinden hesaplanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.