Hızlı Ve Güvenli Bir Sitede Dosyalarınızı Upload Edin!

Hızlı Ve Güvenli Bir Sitede Dosyalarınızı Upload Edin!
Kullanıcıların özellikle son yıllarda internet üzerinde yaşadıkları bir sorun olan dosyalarının 3. Kişiler ile paylaşılması durumu güvensizliği de beraberinde getiriyor. Ve kullanıcılar kendilerine güvenilir bir site arayışına giriyor.

Bu arayışların ve sorunların son bulduğu dosyaupload.com sitesinde kullanıcıların dosyaları kesinlikle 3. Kişiler ile paylaşılmaz. Ayrıca dosya çalınması, elde edilmesi gibi durumlar da söz konusu olmaz.

Bunun dışında hızın büyük önem taşıdığı çağımızda yavaşlık ve performans düşüklüğü de bir diğer sorunlar arasında gelmektedir. Ücretsiz üyelik veya ziyaretçi olarak kullanabileceğiniz dosyaupload.com sitesinde bu gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Dosyalarınızı kolayca ve hızlı bir şekilde yükleyebilirsiniz. Dosya boyutunuz ne olursa olsun hız konusunda sorun yaşamazsınız. Tek seferde dosya yüklemek için ziyaretçilere 2 GB, ücretsiz üye olan kullanıcılara ise 3 GB dosya boyutuna kadar izin veriyor.

Tüm bu artılarını dışında ayrıca ücretsiz üye olan kullanıcılar için 30 GB’a kadar depolama alanı veriyor. 90 farklı türde dosya yükleyebileceğiniz bu depolama alanına türü farketmeksizin yasal olması koşuluyla dosya yükleme yapabilirsiniz. Yüklediğiniz dosyalar belirli bir süre sonrasında indirilmez ise sistem tarafından otomatik olarak silinir. Bu süre ziyaretçiler için 180 gün olurken, ücretsiz üyeliğe sahip olan kullanıcılar için 240 güne kadar çıkmaktadır. Ayrıca en yeni teknoloji ve yazılım haberlerini blog sayfasından takip edebilirsiniz.

Dosya Yükleme, Düzenleme Ve Klasörleme

Dosya yükle diyerek kolaylıkla yükleme yapabildiğiniz dosyalarınızı dilerseniz paylaşabilirsiniz. Dosyanızı yükledikten sonra çıkan indirme bağlantısını dosyanızı indirmesini istediğiniz kişi veya kişilere kopyalayarak gönderebilirsiniz.

Sizin isteğiniz dışında site tarafından 3. Kişilerle asla paylaşım yapılmaz. Kişilerin hakları ve yasalar konusunda oldukça hassas olan site yönetimi, dosya upload ederken yasal olmayan bir yükleme yaptığınızda dosyanızı anında sistemden kaldırır. Ayrıca bu sebepten veya sitenin şartlar ve koşullar sayfasında yer alan kuralların ihlalinde hesabınız bildirim dahi gönderilmeden kapatılabilir. Dosyalar yasal ve telif içermediği sürece istediğiniz türde herhangi bir dosyayı yükleyebilirsiniz. En popüler top 100 dosyalarının indirildiği top 100 sayfasına göz atarak popüler dosyaları indirebilirsiniz.

Tüm bunların dışında site, üyelerine özel ekstra imkanlarda sunuyor. Eğer siteye üye iseniz yüklediğiniz dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz. Ya da dosyalarınızı klasörleyebilirsiniz. Fakat bu durum sadece ücretsiz üyelere özeldir. Ziyaretçiler bu özellikten faydalanamazlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.