Gaziantep Öncü Salçanın düğünü böyle olur Ünlü sanatçılardan düğüne kimler geldi?

Gaziantep’in tanınmış ailelerinden ve aynı zamanda dünya ve Türkiye’de ünlü olan Öncü Salça’nın sahibi Fahrettin Kozlu’nun kardeşi Hanifi Kozlu’nun oğlu Emre Kozlu ile İstanbul’un tanınmış ailesi ve ünlü Bebek’te yaşayan Nacar ailesinin güzel kızı Hande Nacar ile Gaziantep’in Burç Park’ında görkemli bir düğünlü dünya evine girdi.

Gaziantep’in tanınmış ailelerinden ve aynı zamanda dünya ve Türkiye’de ünlü olan Öncü Salça’nın sahibi Fahrettin Kozlu’nun kardeşi Hanifi Kozlu’nun oğlu Emre Kozlu ile İstanbul’un tanınmış ailesi ve ünlü Bebek’te yaşayan Nacar ailesinin güzel kızı Hande Nacar ile Gaziantep’in Burç Park’ında görkemli bir düğünlü dünya evine girdi. Davete katılanlar, “Ağaların düğünü böyle olur” sözünü de konuşurken ünlü sanatçı Latif Doğan’da söylediği şarkı ve türkülerle adeta konser havasında bir düğün gerçekleştiği belirtildi.

PARALAR HAVA UÇUŞTU
Gaziantep’in ünlü ailesi ve Öncü Salça’nın sahipleri olan Fahrettin ve Hanifi Kozlu kardeşler adeta düğünde havalara paralar atarak düğünü renklendirdiler.

Gaziantep Öncü Salçanın düğünü böyle olur  Ünlü sanatçılardan düğüne kimler geldi?
Gaziantep Öncü Salçanın düğünü böyle olur  Ünlü sanatçılardan düğüne kimler geldi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.