Tekzip Metnidir.. Olay Medya’nın açıklaması ne?

Tekzip Metnidir.. Olay Medya’nın açıklaması ne?

TEKZİP METNİDİR.. OLAY MEDYA’NIN AÇIKLAMASI NE?

24/09/2021 tarih ve 09:08 haber saati ile 09:39 güncelleme saatli olaymedya.com sitesinin ekonomi haberleri başlığı altında yer alan ve http://www.olaymedya.com/haber7831815/ gaziantep-organizede-hangi-fabrika-icradan-satlikgaziantepte- pandemi-bir-fabrikayi-daha-icralik-etti linki ile yayına verilen ve kime ait olduğu tespit edilemeyen haberde yer alan hususlara ilişkin olarak açıklama yapılması gerekli görülmüştür.
Bahsi geçen haberde “Fabrikanın sahibi kim? başlığı altında verilmiş olan bilgilerin tamamı yanlıştır. Müvekkilin Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/691 Esas ve 2020/475 sayılı ilamı doğrultusunda yürüttüğü Konkondato süreci dahilinde borç tasfiyesine yönelik olarak yapılacak olan icra satışının şirketin iflas ettiği şeklinde haberleştirilmesi ticari faaliyetine devam eden müvekkilin gerek ekonomik gerekse de hukuki anlamda ciddi sıkıntılarla karşılaşmasına neden olmuştur. Müvekkil firmanın iflası söz konusu olmayıp ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Yapılan gerçeğe aykırı haber nedeniyle oluşacak zararlardan dolayı her türlü hukuki ve cezai başvuru haklarımızı saklı tutmaktayız.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
KMS Plastik Makine Kağıt Tekstil Ambalaj San. ve Tic.A.Ş. vekili Av. Mecit Kıvanç Tosyalı

OLAY MEDYA’NIN CEVABI
İnternet sitemizin 24/09/2021 günü yayınladığımız “Gaziantep Organize Sanayi’de hangi fabrika icradan satlık, Ve pandemi bir fabrikayı daha icralık etti” başlığıyla yayınladığımız haber, Hürriyet gazetesinin 24 Eylül 2021 Cuma günü 9. sayfasında yayınlanan “T.C. Gaziantep icra dairesi taşınmazın açık artırma ilanı” tam sayfa ilanı yayınlanmıştır. Bu ilana göre haber yapılmıştır. Şirketin avukatı ilk önce, “Bizi Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacak” diye telefonda tehditler savurmuştur. Ancak, kendisi bizi Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmayıp gerçek hukuk yolunu bularak basın kanununa göre doğru bir iş yapmıştır. Tekzip metni göndermiştir. Bizde kuruluşun cevap hakkını böyle kullandırmışız. Bize gönderilen tekzipin içerisinde şirketin iflas etmediğini, icradan satış olduğunu açıklamıştır. Biz merak ediyoruz, hukukta icra ne demek? “İflas” ne demek? Konkondato ne demek? açıklamasını istiyoruz. Yoksa biz gerekli açıklamaları yaparız. Bizim ne icrayla satlığa çıkan fabrikayla, nede sizinle bir düşmanlığımız yoktur. Bizim yazdığımız pandeminin Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nin yaşadığı sıkıntıları gündeme getirdik. Amacımız her zaman, kamuoyu bilirki Gaziantep Olay Medya, Gazianteplilerin medyasıdır. Gaziantep’e hizmet etmekte bizim görevimizdir. Bunun KMS fabrikasının sahipleri Gaziantep’e “Bir taş üstüne koymasından da” mutluluk duyarız.

Tekzip Metnidir.. Olay Medya’nın açıklaması ne?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.