Kalespor yeni sezona hazır

Kalespor yeni sezona hazır
Yeni sezonda Süper Amatör kümede şampiyonluk hedefleyen Gaziantep Kalespor, önceki gün yemekte bir araya geldi. Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların bir araya geldiği akşam yemeğinde oyuncular gönüllerinde eğlendiler.

Shimall Otel’de gerçekleşen yemekli toplantıya Gaziantep Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci, Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen ve çok sayıda yönetici ve davetli katıldı.

Kalespor yeni sezona hazır

GÜNGEN : İNANÇLIYIZ, KARARLIYIZ
Oldukça samimi bir ortamda yapılan toplantıda Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen, futbolculara yaptığı konuşmasında, “Kalespor 81 yıllık bir ulu çınar. Bu tarihi ve camiası büyük kulübü zirveye taşımak için her türlü fedakarlığı yapacağız. İnançlıyız, güçlüyüz ve kararlıyız” dedi.

ÖZPİNECİ TAKIMA İNANIYOR
Gaziantep Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci, Gaziantep’te örnek bir kulüp olduklarını belirterek, ‘Gaziantep’de örnek bir kulüp yapma iddası ile çıktığımız bu yolda sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz” dedi. Mutlu Özpineci, yeni sezonda Gaziantep Kalespor’un adından sıkça bahsettireceğini ifade etti.

Kalespor yeni sezona hazır

HANİFİ SEMİZ TEŞEKKÜR ETTİ
Gaziantep Kalespor Teknik Direktörü Hanifi Semiz ise, “bu geceyi düzenleyen yönetimimize teşekkür ediyorum. Güveninizi boşa çıkarmayacağız. Çalışarak başaracağız. En iyi sonuçları alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

KAPTAN OĞUZ SÖZ VERDİ
Gecede takım arkadaşlarıyla yer alan Kalespor takım kaptanı Oğulcan Dinç, yönetime teşekkür ederek, “Yönetimimizin bize sunduğu bu güzel imkanları başarı ile taçlandıracağız. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk kutlamasını da hep beraber yaparız” dedi.

Kalespor yeni sezona hazır
Kalespor yeni sezona hazır
Kalespor yeni sezona hazır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.