Video Haber…Gaziantep'te Etiyopyalı gelinin dans şovu

Aşkı uğruna internetten tanıştığı kimya mühendisi ile evlenmek için Gaziantep'e gelen Etiyopyalı geline Türk geleneklerine göre yapılan düğünle dünya evine girdi.Gelin ve damattan muhteşem şovu...

Arkadaşlıkları aşka dönüşen çiftin evlilik kararı alması üzerine Muna ve Mehmet  kararlarını ailelerine bildirdi. Ailelerin onay vermesiyle Etiyopya kültürüne göre yapılan nişan sonrası Türkiye ve Gaziantep'in Nurdağı ilçesine gelen Etiyopyalı gelin ve Türk damada esmi nikah yapıldı. Daha sonra Nurdağı  ilçesine gelen çift, bir düğün salonunda yapılan düğünle dünya evine girdi.Törende davetlilerle doyasıya eğlenen Etiyopyalı gelin Muna, misafirlerle bol bol Türk usulü halay çekip yöresel oyunlar oynadı.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde özel bir şirkette kimya mühendisi olarak çalışan Mehmet Uğur Şahin (28 )  Etiyapyalı Muna (25) İle  İnternet üzerinden tanıştılar.  Aşklarını 1 yıldır internet üzerinden süreden Mehmet ile Muna evlilik yolunda adım atmak için Türk Genç Etiyop'ya giderek Muna'yı ailesinden istedi.

Muna'nın ailesi Türk damatlarının olmasından memnun olduklarını dile getirdiler. Türk Genç Muna'ya Etiyop'ya  örflerine göre düğün yaptıktan sonra Türkye'ye  geldi. 

Türk Damat Etiyopya'lı Gelin Muna'ya Türk düğünü yaptı

Etiyopya'dan Türkiye Gelin olarak gelen 25 yaşındaki Muna Şahin Türk damat 28 yaşındaki Mehmet Uğur Şahin  Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde düğün yaptı. Düğüne Gaziantep'in Nurdağı ilçesine Yeni Atanan Nurdağı Kaymakamı  Sinan Korkmaz etiyopyalı Gelin ve türk damat'ın mutluluklarına şahitlik etmek adına düğün katıldı. Nurdağı Kaymakamı Sinan Korkmaz Genç çiftlere mutluluklar dilerken çiftlerle hatıra fotograf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.