Atak Bilgisayar 20. yılını kutladı

Atak Bilgisayar 20. yılını kutladı
Gaziantep’te bir çok kurumsal firmaya hizmet veren ve bilişimin lider firması olan Atak Bilgisayar, 20. yıl dönümünü kutladı. Atak Bilgisayar ailesi önceki akşam yemekte bir araya gelerek muhteşem bir şekilde 20. yıl kutlaması yaptılar.

Gaziantep'in önde gelen kurumsal firmalarına hizmet veren ve bilişimin lider firması olan Atak Bilgisayar’ın tecrübeli ve deneyimli çalışanları ile aileleriyle birlikte 20. Kuruluş yıldönümünü muhteşem bir şekilde kutladı.

10 YILLIK ÇALIŞANLARA PLAKET
20. yılını görkemli bir şekilde kutlayan Atak Bilgisayar yönetimi, firmada 5 yılını ve 10 yılını dolduran personele plaket takdim etti. Atak Bilgisayar personellerinden 10 yıl ve 5 yıl üzeri çalışanlar, Ayşe Çakmak, Hüseyin Uzun, Harun Özcan ve Burak Bal'a plaket ve hediye takdim edildi.

İLK GÜNKÜ HEYECANLA YOLA DEVAM
Atak Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Çelik, 20. kuruluş yıldönümünde yaptığı konuşmada, çalışanlarına teşekkür etti. Çelik, Atak Bilgisayar’ın ilk günkü şevk ve heyecanla çalışmaya, Gaziantep'e ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesine hizmet vermeye devam edeceklerini vurgulayarak, “Ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onlarla daha güzel işler yapmak için yolumuza devam ediyoruz. Bilişimin lider firması olmaktan dolayı çok mutluyum. Hep beraber daha nice yıllar kutlamayı temenni ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.