Son Dakika: Türk Vatandaşlarının İnfaz Emrini Veren DAEŞ Terör Örgütü Üyesi Gaziantep'te Tutuklandı!Başsavcılık açıkladı!

Son Dakika: Türk Vatandaşlarının İnfaz Emrini Veren  DAEŞ Terör Örgütü Üyesi Gaziantep'te Tutuklandı!Başsavcılık açıkladı!
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan basın açıklamasında geçtiğimiz günlerde tutuksuz yargılanması gündem olan DAEŞ'li terörist tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan basın açıklamasında geçtiğimiz günlerde tutuksuz yargılanması gündem olan DAEŞ'li terörist tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Başsavcılıktan yapılan açıklama şu şekilde;

Terör örgütü DEAŞ adına sözde mahkemelerde ölüm fermanları ve infaz emirleri veren J.A.R.A İsimli şüpheli hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca, “Silahlı Terör Örgütü Kurma Ve Yönetme” suçundan yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheli 15.06.2020 tarihinde gözaltına alınarak tutuklanmıştır. Gaziantep 7. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan yargılama esnasında şüpheli hakkında 02.03.2021 tarihinde adli kontrol tedbirleri uygulanmıştır. Yargılama devam ederken şüphelinin elde edilen yeni deliller doğrultusunda DEAŞ Terör Örgütünün sözde mahkemelerinde Türk vatandaşlarının infaz kararlarını vermesi eylemleri ile ilgili olarak ayrı bir soruşturma başlatılmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımızca şüpheli hakkında “Kasten Öldürme” Ve “Ülkenin Birliği ve Bütünlüğünü Bozma” suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında yapılan araştırma ve elde edilen yeni deliller gözetilerek şüpheli, 17/09/2021 tarihinde gözaltına alınarak 18/09/2021 tarihinde tutuklanmıştır.

Son Dakika: Türk Vatandaşlarının İnfaz Emrini Veren  DAEŞ Terör Örgütü Üyesi Gaziantep'te Tutuklandı!Başsavcılık açıkladı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.