Shang-Chi Ve On Halka Efsanesi Oyuncuları Kimlerdir?

Shang-Chi Ve On Halka Efsanesi Oyuncuları Kimlerdir?

Shang-Chi Ve On Halka Efsanesi Oyuncuları Kimlerdir? 2021 3 Eylül tarihinde tüm sinemalarda vizyona girecek olan Shang-Chi ve on halka efsanesi filmi ilgiyle beklenen aksiyon filmlerinden biridir. Hem mistik havalar hem de bilim kurgu ile birlikte aksiyonun da yer aldığı Marwel serisi olarak hazırlanan filmde pek çok ünlü oyuncu da yer alıyor.

Shang-Chi Ve On Halka Efsanesi Filmi Oyuncuları

Simu Liu

Shang-Chi ve on halka efsanesi Türkçe Dublaj izle filmin başrol oyuncusu olan ünlü oyuncu 19 Nisan 1989 doğumludur. Kanada doğumlu olan dünyaca ünlü aktör kariyerinde hem yazarlık hem de dublörlük yapmaya devam etmektedir. 2021 yapımı olan Shang-Chi ve on halka efsanesi filmine de liderlik yapan ünlü oyuncu Pasifik Savaşı gibi gişe rekorları kıran pek çok filmde de rol almıştır.

Fala Chen

Shang-Chi ve on halka efsanesi filminin en dikkat çeken karakterlerinden birine hayat veren ünlü oyuncu Asya filmleri için de sıkça tercih edilen aktrislerden biridir. 1982 Çin doğumlu olan güzel oyuncu ayrıca dans kariyerinde de büyük bir beğeni toplamaktadır. Profesyonel olarak dansçı olduğu için rol aldığı filmlerin pek çoğunda da bu yeteneğini oyunculuk yeteneği ile birleştirmektedir. 2005 yılında televizyon dünyasına adım atan ünlü oyuncu ayrıca oyunculuk kariyeri sürecinde de pek çok televizyon dizisi, program ve sinema filmi ile de adını duyurmayı başarmıştır. Hem Çin hem de Amerika yapımlarında rol alan ünlü aktris dizi ve sinema filmleri dışında pek çok müzikalde de başrol olarak rol almayı başarmıştır.

Meng’er Zhang

Çin 1987 doğumlu olan güzel ve başarılı oyuncu Shang-Chi ve on halka efsanesi filminde de dikkat çeken karakterlerden birine hayat vermektedir. Tiyatro kökenli bir ailenin içerisinde büyüdüğü içi küçük yaşlardan itibaren tiyatro ile iç içedir. Ancak kariyerine hem sinema hem de televizyon programları ve dizileri ile devam etmektedir. Üniversiteden derece ile mezun olan ünlü oyuncu pek çok müzik ve sahne yapımları içerisinde de rol almıştır. 2017 yılında yer aldığı Çin müzikal yapımında rol alan ünlü oyuncu ayrıca pek çok festivalde de en iyi kadın başrol oyuncusu adaylığı rolüne de layık görülmüştür. Hem bulunduğu ülkeden hem de Hollywood filmlerine yer alarak adını duyurmayı başaran ünlü oyuncunun yıldızı ise Shang-Chi ve on halka efsanesi filmi ile birlikte olmuştur. Filmde ana rol olarak yer alan güzel ve başarılı oyuncu ayrıca bu film için dövüş sanatları kursunda eğitim almıştır.

Ronny Chieng

Asya yapımı filmlerin her zaman aranan başrol ve yan rol oyuncularından biri olan ünlü aktör 1985 doğumludur. Ünlü oyuncu Malezyalıdır. Sadece oyunculuk performansları ile de değil yaptığı komedi şovları ile de oldukça ilgi çekmektedir. 2013 yılında sahne aldığı bir komedi şovunda adını duyurmayı başaran ünlü yıldız daha sonra da kendi komedi şovlarını hazırlamaya başladı. 2012 yılından itibaren televizyon şovları, programları ve sinema filmleri ile aktif olarak seyircisi ile buluşan ünlü oyuncu Shang-Chi ve on halka efsanesi filminde de başrollerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Shang-Chi Ve On Halka Efsanesi Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Shang-Chi ve on halka efsanesi filmi 2021 yılında eylül ayının ilk haftasında vizyona girecek. Marwel filmlerini izlemeyi seviyorsanız bu devamı gelecek olan seriyi de kesinlikle kaçırmayın. Bolca aksiyon ve muhteşem dövüş sahneleri ile sizleri kendine hayran bırakacak olan film tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de gösterime girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.