Polisgücü Avrupa Arenasında

Polisgücü Avrupa Arenasında
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü, 23-26 Eylül’de Hırvatistan’da ve Slovenya’da gerçekleştirilecek olan kadın ve erkekler Avrupa Şampiyonlarında bir kez daha Türkiye’yi temsil edecek. Bu maçların hazırlıklarını tamamlayan Polisgücü, Avdupa’dan şampiyonlukla dönmek istiyor.

KADINLAR HIRVATİSTAN’DA MÜCADELE EDECEK
Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı, 23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Hırvatistan’da EuroHockey Club Challenge III, Kadınlar Hırvatistan 2021 şampiyonasında mücadele edecek. Yusuf Kasım yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan kadın hokeycilerin bu şampiyonaya istekli hazırlandıkları görüldü.

İŞTE KADINLARIN RAKİPLERİ
Polisgücü Kadın Hokey takımının Hırvatistan’da rakipleri, Galler’in Gwent HC Takımı, Fransa’nın Stade Francais Takımı, Hırvatistan’ın HK Zelina ve HAHK Mladost takımlarıyla Portekiz’in Grupo Desportivo do Viso Takımıyla Luxemburg’un HC Luxembourg takımı olacak.

Polisgücü Avrupa Arenasında

ERKEKLER SLOVENYA YOLCUSU
Gaziantep Polisgücü Erkek hokey takımı ise 23-26 Eylül tarihleri arasında Slovenya’da mücadele edecek. Polisgücü Erkek takımı, 23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Slovenya ‘da gerçekleştirilecek olan EuroHockey Club Challenge II, Men Slovenya şampiyonasında şampiyonluk hedefleyecek.

İŞTE ERKEKLERİN RAKİPLERİ
Slovenya’a şampiyonluk hedefleyen Gaziantep Polisgücü erkek hokey takımının buradaki rakipleri; Copenhagen HC (DANİMARKA) , FHC Akademik Plus Sofia (BULGARİSTAN),  HK Triglav Predanovci (SLOVENYA),  Mortensrud-Aker SK (NORVEÇ), OSHVSM HC Feniks Zytomyr Region (UKRAYNA) ve Soroksári – Olcote HC (MACARİSTAN) olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.