Komşu il Şanlıurfa'da ekmek fiyatları 2 TL oldu! Gaziantep'te 'EKMEK FİYATLARINA ZAM' olacak mı?

Komşu il Şanlıurfa'da ekmek fiyatları 2 TL oldu! Gaziantep'te  'EKMEK FİYATLARINA ZAM' olacak mı?
Gaziantep'in komşu ili olan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde alınan karar ile ekmek fiyatları gelen zam doğrultusunda satışa sunulmaya başladı.Gaziantep'te ekmeğe zam gelecek mi?

Gaziantep'in komşu ili Şanlıurfa'da geçen günlerde ekmeğe zam haberi gelmişti.Gaziantep'te ekmeğe tekrar zam gelecek mi?

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa genelinde alınan kararlar somun ekmek fiyatlarına zam yapıldığı, tırnaklı ve lavaş ekmeğin ise gramajının düşürüldüğü açıklanmıştı. 

Kent geneline açıklanan bu fiyat listesinin ardından Viranşehir'de ekmek fiyatları 2 TL olarak açıklandı. İlçelerde yapılan fiyat değişikliklerine bir yenisi daha eklenirken yeni fiyat listesini uygulayacak olan ilçe Ceylanpınar İlçesi oldu. Alınan bilgiler doğrultusunda Ceylanpınar İlçesinde 220 gr tırnaklı ekmek 2 TL, 440 gr tırnaklı ekmek fiyatı 4 TL, Somun ekmeğinde 2 TL olarak satışa sunulduğu öğrenildi. 

Yarın açıklanması beklenen fiyat listesinin kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenilirken yeni fiyatlara göre satışların da başladığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.