KMBB Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ertürkmen görevi mi bıraktı?

KMBB Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ertürkmen görevi mi bıraktı?
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün görevlendirdiği Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ertürkmen'in görevi bıraktığı ile ilgili iddialar sosyal medyada gündem yarattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün göreve getirdiği isimlerden olan Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ertürkmen'in görevi bıraktığı ile ilgili iddialar sosyal medyada gündem yarattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ertürkmen görevden mi alındı? Yoksa istifa mı etti?

Bir aylık izne ayrıldığı konuşulan Ertürkmen'in görevine dönmeyeceği öne sürülürken, Züver Çetinkaya'dan sonra ikinci Genel Sekreter Yardımcısının da görevi bıraktığı ve KMBB de çalışmak istemediği iddia edildi. Hayrettin Güngör'ün göreve getirdiği isimlerin bir bir görevi bırakması ile kamuoyunda, ''3 yıl oldu hala kadrolaşmayı bitiremeyen Başkan'' olarak anılan Güngör'ün, bir diğer göreve getirdiği isim olan Nihat Yıldız'ın da çok yakın bir zamanda görevi bırakmasının şaşırtıcı olmamasının gerektiği dile getirilirken, Kahramanmaraşlı Mehmet Türkmener'in görevi bırakması kamuoyunda türlü dedikoduların konuşulmasına yol açtı. KMBB tarafından Mehmet Ertürkmen'in görevi mi bıraktı? Yoksa görevden mi alındı? ile ilgili kamuoyuna bu konuda bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.

Hayrettin Güngör'ün göreve getirdiği isimlerin bir bir görevi bırakması ile kamuoyunda, ''3 yıl oldu hala kadrolaşmayı bitiremeyen Başkan'' olarak anılan Güngör'ün, bir diğer göreve getirdiği isim olan Nihat Yıldız'ın da çok yakın bir zamanda görevi bırakmasının şaşırtıcı olmamasının gerektiği dile getirilirken, Kahramanmaraşlı Mehmet Türkmener'in görevi bırakması kamuoyunda türlü dedikoduların konuşulmasına yol açtı. KMBB tarafından Mehmet Ertürkmen'in görevi mi bıraktı? Yoksa görevden mi alındı? ile ilgili kamuoyuna bu konuda bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.

GÖREVİ BIRAKTIĞI İDDİA EDİLEN GENEL SEKRETER YARDIMCISI MEHMET ERTÜRKMEN KİMDİR?

Mehmet Ertürkmen 1967 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamlayan Ertürkmen, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. Ertürkmen evli ve 3 çocuk babası.

ÇALIŞMA HAYATI

  • 2019 – ......  Genel Sekreter Yardımcısı (Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi)
  • 2016 – 2019 Z.B. Keklikpınarı Şube Müdürü- Ankara
  • 2015 – 2016 Ziraat Katılım Bankası Teftiş Kurulu Başkanı- İstanbul
  • 2014 – 2015 Ziraat Katılım Bankası – Kurucu Ekip- İstanbul
  • 2012 – 2014 Z.B. Kayseri Bölge Yöneticisi – Kayseri
  • 2008 – 2012 Z.B. İç Operasyonlar Bölüm Başkanı – Ankara
  • 2007 – 2008 Z.B. İdari Sosyal ve İletişim Hizmetleri Daire Başkanı – Ankara
  • 2005 – 2007 Z.B. İç Kontrol Daire Başkanı – Ankara
  • 2003 – 2005 Z.B. Bilanço Konsolidasyon Daire Başkanı – Ankara
  • 1998 – 2003 Z.B. Teftiş Kurulu- Başkan Yardımcısı - Ankara
  • 1991 – 1998 Z.B. Teftiş Kurulu Müfettiş Yardımcısı/Müfettiş – Ankara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.