Çorum Computest Oto Ekspertiz

Çorum Computest Oto Ekspertiz
İkinci el araç almadan önce aracın muayeneye girmesi önemlidir. Böylece aracı almadan önce aklınızda ki tüm tereddütleri gidererek güvenli bir alışveriş yapmış olursunuz.

İkinci el araç alımında vazgeçilmez işlemlerden biri olan oto ekspertiz işlemi araç alacak kişiler için oldukça önemlidir. Çorum oto ekspertiz firma hizmetimiz tam ve doğru güvenilir bir çalışma ile hizmet vermektedir. Bu işlemlerin hatasız ve hızlı bir şekilde yapılması oto ekspertiz hizmetinin kalitesini ön plana çıkarmaktadır. Çorum ekspertiz hizmeti firmamızca hızlı ve son derece de güvenilir bir şekilde yapılmaktadır. Her türlü araca yapılan ekspertiz hizmeti tam ve doğru sonuçları da beraberinde göstermektedir.

Aracın geçmişi ile ilgili en iyi bilgileri firmamızca güvenilir bir şekilde tarafınıza sağlanır. Böylece aracı almadan önce aklınızda ki tüm tereddütleri gidererek güvenli bir alışveriş yapmış olursunuz. oto ekspertiz çorum hizmeti Çorum'da verilen en iyi oto hizmetlerinden biridir. İkinci el araba alınırken ekspertiz hizmetinin bu denli önemli olduğu dönemde herkesçe Çorum güvenilir ekspertiz hizmeti veren yerler hakkında internette geniş çaplı bilgi araştırılması yapılmaktadır. Firmamız Çorum ekspertiz firmaları arasında ki en iyi oto ekspertiz hizmeti veren firmalar arasında yer alır.

Oto Ekspertiz'de Araç Hangi İşlemlerden Geçiyor?

İkinci el araçların mutlaka muayeneye girmesi önemlidir. Firmamıza gelen bir ikinci el araç çeşitli işlemlerden geçerek size araba hakkında geniş çaplı bilgi vermektedir. Experix Kurumsal Oto Ekspertiz Çorum firmamız alacağınız araç ile ilgili itinalı bir çalışma yaparak sizi bilgilendirir.

1) Alt Kontrol

Oto ekspertiz hizmeti ile ilk olarak aracın altı kontrol edilir. Araç altında ki parça eksikliği ve aracın altında bulunan ebatların sağlamlığı kontrol edilir ve bu ölçüde duruma göre not alınır.

2) Motor Güç Testi

Araç için her şey olan motor testi bir ekspertiz hizmetinde en önemli testlerden biridir. Çorum ekspertiz hizmeti olarak aracı büyük bir motor testine tabi tutarak motor hakkında geniş çaplı bilgi edinip not alınır rapor halinde kişiye sunulur. Varsa eğer motordan gelen sesler ve anormaliteler hakkında bilgi verilir.

3) Fren Testi

3.işlemlerden biri olan fren testi yine oto ekspertiz testlerinden en önemli testlerden biridir. Aracın fren balataları ve hidrolik fren yağları kontrol edilir. Böylece fren hakkında detaylı bilgi sahibi olunmuş olur. Çorum ekspertiz hizmetlerinden en önemli hizmetlerin başında yer alan fren testi firmamızca büyük bir titizlikle yapılarak alıcı bu konu hakkında bilgilendirilir.

4) Boya Testi

Son teknolojik cihazlarla yapılan ölçümler ile birlikte araçta ki boyalı ve değişen parçalar hakkında bilgi verilir. Firmamız Çorum güvenilir ekspertiz hizmeti verdiğinden boya ölçüm hizmetinde de güvenilir bir bilgi tarafınıza sağlanır.

5) Egzoz Emisyon Ölçümü

Alacağınız aracın egzoz emisyon ölçümü firmamızca büyük bir itina ile yapılmaktadır. Egzozda kaçırılan fazla duman ve dumanın olması gerektiği ayarlar belirlenir. Böylece Çorum güvenilir ekspertiz hizmeti ile tarafınıza tam ve doğru bilgi aktarılmış olur. Çorum airbag kontrolü oldukça önemlidir. Çünkü Çorum airbag kontrolü ve conta testi ölçümü ile aracın tüm kontrolleri ve aracın herhangi bir arıza verip vermeyeceği belirlenmiş olur. Ayrıca araçlar için oldukça önemli bir testlerden olan Çorum conta testi hizmeti de sağlanmaktadır. Siz de alacağınız aracın egzozu hakkında geniş çaplı bilgi edinmek isterseniz Çorum ekspertiz için hizmeti ile firmamızı tercih edebilirsiniz.

6) Akü Kontrol Testi

Alacağınız aracın akü dolumu ve akü sağlığı kontrol edilerek bu durum hakkında tarafınıza bilgi verilir. Çorum oto ekspertiz rapor hizmetini en iyi yapan firmamız tam ve doğru bilgi ile aklınızda ki tüm tereddütleri giderecek cinsten bir çalışma yapar. Ayrıca Çorum oto ekspertiz rapor hizmeti yapan firmamızda araç ekspertiz hizmeti oldukça uygun fiyatlar ile yapılmaktadır.

7) Motor Mekanik Testi

Araç içi motor mekanik testi ile araç motorunun çalışan ve çalışmayan aksanları belirlenir. Motor kontrol testi için oldukça önemli olan bu test ile birlikte alacağınız aracın bütün motor aksamları hakkında geniş çaplı bilgi firmamız tarafından tarafınıza sağlanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.