Yapımı uzadıkça uzayan Gaziantep şehir hastanesi ne zaman bitecek?

Yapımı uzadıkça uzayan Gaziantep şehir hastanesi ne zaman bitecek?
2013 yılında temeli atılan ve halen 8 yıl geride kalmasına rağmen bitmeyen Gaziantep Şehir Hastanesinin tamamlanma tarihi belli oldu.

2013 yılında temeli atılan ve halen 8 yıl geride kalmasına rağmen bitmeyen Gaziantep Şehir Hastanesi nihayet, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yoğun bir mücadelesi sonrasında ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da talimatıyla 2022 yılının Aralık ayında biteceği öğrenildi.

İNŞAAT YERİ İKİ KEZ YER DEĞİŞTİRDİ

Gaziantep Şehir Hastanesi’nin 2011 yılında eski TRT’nin arazisine yapılmasına karar verildiği ve daha sonra bu karardan vazgeçilerek Karataş bölgesinde 2013 yılında temeli atılmıştı. İnşaatın çok yavaş gitmesinin en büyük nedeninin şehir hastanesini yapacak firmalar, birbirleriyle anlaşma yapamaması sonrasında sorunlar yaşadığı belirtildi.

İNŞAATIN % 75’İ BİTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Şehir hastanesi inşaatını yeni şirketlere verildiğinin ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’da bu şirketlerle anlaşarak inşaatın çok erken bitirilerek en kısa zamanda “yılan hikayesine dönen şehir hastanesinin” bitirilmesini istedi. Şehir hastanesi inşaatı şu anda hızlı bir şekilde devam ettiği de bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.