CHP Gaziantep ilçe yönetimleri 320 gündür boş

CHP Gaziantep ilçe yönetimleri 320 gündür boş
CHP KONGRELERİ GAZİANTEP’TE YILAN HİKAYESİ

Yaklaşık 10 aydan buyana CHP Gaziantep’in 9 ilçesinin ilçe başkanşız olduğu ve bunun da 320 günden buyana boş olarak devam etmesi CHP’lileri kızdırarak, “Ne CHP il kongresi nede 9 ilçemizin kongreleri yapılmadı. Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu hergün çağrıda bulunuyor. Erken seçim yapılsın diyor, 9 ilçenin ilçe başkanı olmazsa nasıl seçime gideceğiz” diye isyan ettiler.


İL BAŞKANI ATANDI, İLÇELER BOMBOŞ
CHP Gaziantep il başkanlığına Neşet Uçar, 6 ay önce atandığı ve kendisi kurucu ekibiyle yoğun bir şekilde çalışmalar yaptığı, ancak ilçe teşkilatlarının olmamasından dolayı da sıkıntı çektiği belirtildi.


KILIÇDAROĞLU GAZİANTEP’İ GÖZDEN Mİ ÇIKARDI?
3 ay önce Gaziantep’e gelerek büyük bir gövde gösterisi yapan ve halktan da büyük ilgi gören CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm CHP’li belediye başkanlarından sonra il ve ilçe kongrelerinin 1 ay içerisinde yapılacağı söylenmesine rağmen 320 günden buyana CHP’nin 9 ilçenin teşkilatlarında bir yetkilinin bulunmadığı belirtilirken, kongresi yapılmayan Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli, Karkamış, Nizip, Araban, Yavuzeli, İslahiye ve Nurdağı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.